Mi a legnagyobb baromság amit ezen az oldalon tettek fel és olvastátok?
Nekem is a kenyér, de ezerszer kiírták már, nem tudom, volt-e valaha igazi belőle.
Meg egyszer kérdezte egy lány, hogy más is szereti-e, ha el****z benne a párja. Írták neki, hogy ugye tudja, hogy attól terhes lehet, ő meg akkor hallotta először.
A tinik kerdesei:
Lehet-e halszalkaval fulet szurni mert ponty volt az ebed es a szulei nem engedik kifuratni
Lehet-e alkoholis filccel szempillat befesteni mert beszaradt a szempillaspiralja
Lesz-e baja, ha hibajavitoval festi ki a kormeit, mert feher lakkja pont nincs
Ennyi jut most eszembe :)
A sperma lenyelésétől lehetek terhes?
Miért zúg a macskám?
Mi a címe a dalnak?
Itt a dallam:
"Tüütürű türü tü tü dá di di dá..."
Már vagy 3x olvastam hasonlót... :D
Én egy ideje gyűjtöm a jó kérdéseket egy word fájlban :D Igen, ezek mind valódi kérdések, bár némelyik törölve lett, mert szét lett trollkodva szegény kérdező.
"Szerintetek azért nem kaptam meg az állást, mert azt mondtam, hogy alkalomadtán ki szoktam éjszaka feküdni az út közepére?"
"Illik-e rózsaszín elefántot adni nászajándéknak?"
"Ha valaki postán levelet, vagy csomagot küld másik kontinensre, azt ki és hogyan viszi el oda messzire? Mondjuk az amerikai kontinensre küld valaki egy csomagot, egy csomag miatt valaki el fog utazni Amerikába hogy elvigye? Vagy hogyan működik ez?"
"Szerintetek hol lehetne biszex szobafestővel találkozni?"
"A törökök itt voltak 150 évig nem rég tanultuk. De ez hülyeség hisz 150 évig nem él senki meg ha már 100 évesek azokat már csak le lehetett volna győzni, de kizárt hogy addig éltek volna, vagy igen?"
"Mi lenne pontosan az a külföldi zene címe amiben ez hangzik el JUHU JÉHU JUHU JÉHU?"
(erre konkrétan megkapta a választ, amit keresett)
"A melegek mit esznek van kedvenc kajájuk? Nem tudom mi az az étel amit felszolgálhatnék 2 melegnek."
"Ha napi 2xer kiverem, attól nőni fog a péniszem vagy zsugorodni a kopás miatt?"
"Illetlenség egy csövesnek úgy köszönni, hogy cső?"
"Szülnétek csak azért harmadik babát, hogy mózeskosaras babakocsija legyen? Az első 2 gyereknek nem volt mózsekosaras babakocsija, és sajnálom, hogy kimaradtam belőle. Most viszont azt vennék, ha lenne mégegy baba. Szülnétek azért?"
"A pasim egy barátnőmet kérte meg hogy kérdezze meg tőlem, mikor a akarok csókolózni. Ez jó vagy rossz jel? Ja, és nem tudom mit mondajk rá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!