Ciki ha egy lany szeret olvasni? Es nem csak noi magazinokat 15/L
Én csak Elle-t és Marie Claire-t olvasok, azokban elég jó cikkek szoktak lenni. Kuponok miatt megvettem a Glamour-t, az azért durva.
Ja, és telefonon szoktam könyveket olvasni, így a casual observer nyilván ostobának tart. Tartson, ha annyi az aznapi öröme.
Én pont tíz évvel vagyok idősebb nálad, és ilyen középiskolás koromban nagyon szerettem olvasni. Utóbb visszagondolva még többet is olvashattam volna, mert aztán az egyetemen a sok kötelező meg erősen ajánlott olvasmány mellett már nem sok időm volt rá.
Most hogy dolgozom és egész nap a monitort bámulom a melóhelyen, estére már úgy fáj a szemem, hogy alig látok meg agyilag is leszívnak, úgyhogy max. szabi alatt olvasgatok.
Szerintem ne foglalkozz vele, hogy más szerint mi a ciki, és most olvass minél többet, ha szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!