Csúnya szülőknek szép gyerek?
Az a helyzet, hogy jött az osztályunkba egy lány, aki már év eleje óta nem hagy engem békén. Szerinte ő gyönyörűszép, habtestű, és minden fiú oda van érte. Engem állandóan ócsárol, pedig nagyon sokan szépnek mondanak, a testvérem is sikeres modell, és szerintem tényleg gyönyörű.
Viszont az ő szülei valami borzalmasan csúnyák, az anyukája körülbelül 120 kg, rövid hajú és nem túl szép arcú. Az apukájával hasonló a helyzet.
Szóval, az lenne a kérdés, hogy ilyen génekkel lehetséges az, hogy úgy nézzen ki, mint amilyennek beállítja magát?
" lehetséges az, hogy úgy nézzen ki, mint amilyennek beállítja magát"
Nem szoktál ránézni? Szép vagy sem? Ezt csak meg tudod állapítani?
Ha szép, akkor nyílván lehetséges, hogy csúnya szülöknek szép gyereke lett.
De amit írsz a szülökröl, az sem feltétlen csúnyaság, hanem csak elhanyagoltság.
Viszont egy gyerek nemcsak a szülei génjeit örökli, hanem az összes öséét is, és ha 500 ös közt volt EGY szép, akkor már azt böven örökölheti.
Igen lehetseges. Zendaya Colemannak nezd meg a szuleit. Es nezd meg ot.
Meg gondolkozz....egy csomo embernek van szep gyereke aki csunya es csunyaknak is van szep gyereke.
Legjobb baratnom szulei a legnagyobb joindulattal se nevezhetok szepnek (egyebkent imadom oket!), de a lanyuk megis olyan a kis torekeny alkataval, tejfolszoke hajaval es babakek szemevel, mint egy foldreszallt angyalka:) mig anyukam testvere es a felesege is jol neznek ki, unokatestverem inkabb atlagos lett, ahogyan en is, pedig szuleim idos koruk ellenere is nagyon vonzo kisugarzasuak, fiatalosak.
Szoval anya es apa kulseje nem minden esetben mervado. Arrol nem is beszelve, hogy lehet, az a no sokkal csinosabb lenne, ha lefogyna.
A kerdest meg nem igazan ertem, azt csak latod mar a leanyzon, hogy tenyleg olyan szep-e vagy inkabb banyarem, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!