Hogy viselkedjek, hogy ne tűnjek depressziósnak?
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem nagyon idiótán néz ki mikor egy depressziósnak tűnő ember vicces próbál lenni. A családom csak a hálátlan dögöt látja bennem aki semminek sem örül én pedig minden erőmet és energiámat összegyűjtöm, hogy ott legyek a családi vacsoráknál és úgy csináljak mint a normális emberek. Ezt ők természetesnek veszik, de nekem fogcsikorgatás minden lépés és minden amit tennem kell ebben a világban.
Tanácsokat kérek. Biztos tippeket amiket felhasználva kevésbé fogok gondot jelenti nekik. (Az öngyilkosságot ne ajánljátok)
17/l
Egyébként nem voltam orvosnál, szóval lehet, hogy nem vagyok depressziós.
Lehet, hogy nem vagy :D
Nekem is elegem van a bájcsevegésekből, soha nem is szerettem. Az emberek egy része kinéz ezek miatt, a másik fele hozzászokik. Ha te így érzed jól magad, hogy csendesebb vagy, akkor legyél csendesebb :) Majd úgyis beszédes leszel a megfelelő ember mellett
22/F
A helyzet az, hogy a világ szar. Tele van hülyékkel. Ezen nem tudunk változtatni.
Barátaid vannak, akivel sulin kívül találkozni tudsz?
Ezt ne tedd. Próbálkoztam én is vele. Két dolgot értem el: ideges lettem mire egyedül lehettem, másrèszt vagy hülyének néztek miatta, vagy alapnak vették, hogy olyan vagyok, és akkor a "természetes üzemállapot" miatt pánikoltak folyton.
Szokja meg a környezeted, hogy ilyen vagy. Ha változol, az megtörténik magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!