Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire lehet emlékezet...

Ennyire lehet emlékezet kiesése valakinek alkoholtól?

Figyelt kérdés

Voltunk hétvégen bulizni osztálytársaimmal, és elmentünk egy tóhoz, és ott találkoztunk. Haverommal már előtte iszogattunk egy picit, lement egy kis pálinka meg vodka, meg kis jäger, de nem rúgtunk be nagyon. Éreztük azért, de azért messze voltunk a full részegségtől. Ma beszélgettünk a múlt hétvégéről, és állitólag haverom nem is emlékezett arra, hogy a tónál énekeltünk kb fél órát. Utána még ittunk többet is, de az egy másfél-két órával később volt. Én nem tudom elképzelni, hogy ne emlékezzen erre, mert nem voltunk még annyira piások. Sztem csak menőzésből csinálja, hogy felvágjon a többieknek, hogy mennyit tud inni. A buli végén, se voltunk annyira készek, megvoltunk meg minden, de lehet ezt bven fokozni....

16,5/f

2017. ápr. 7. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:) Mondtam én, hogy ha lerántom a leplet, akkor bagatellizálni fogod a kicsapongásod. :) ...hányszor láttam már ilyet, kamaszoktól... :)

(Addig meg menőztek, minimum dumával... :) )

2017. ápr. 8. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
törvényileg nem is szabadna innod
2017. ápr. 11. 04:09
 13/13 anonim ***** válasza:

#9, 10:

Tipikus kihaénnem parasztgyerek vagy, ha csak ennyi jött le belőle. Segítsen neked a radai rosseb.

2017. máj. 18. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!