Több nő ismerősöm van a Facebookon, és be van írva hogy házas, amikor tudom azt az ismerőseimről hogy rég elváltak és a gyermekeikkel él. Miért teszik ezt egyes nők?
Pl mert nem a face körül forog az életük, nem ott akarnak ismerkedni, eszükbe se jut átállítani. (a páromnak már vagy 2 éve van facebookja - kell a melójához - és eddig eszembe sem jutott, hogy megnézzem a párkapcsolati adatait... most ránéztem, nincs kitöltve... ahogy az enyém se... ennyi)
A másik lehetőség, hogy rájöttek, a férfiak lazábban kezdeményeznek házas nőknél, mint elváltaknál - ezt férfiként súgom meg:)
Az is lehet, hogy pont nem akarnak ismerkedni.
Mikor én átállítottam, hogy elvált vagyok, nagyon sok ismerős rám írt. Egyesek úgy, mintha azt írtam volna ki, hogy "Évek óta nem szexeltem, nem válogatok. Ha biztosra akarsz menni, és csak egy dugás kell, írj rám!" Nekem is megfordult a fejemben, hogy visszaállítom. Azóta rejtem az ilyen információkat.
Szerinted a Facebook az igazmondók lapja?
1./ Azt ír ki, amit akar;
2./ ha kizárni akarja a nyomulókat, vagy -nagyon helyesen!-
nem keveri össze az FB-t holmi társkereső oldallal, teljesen igaza van!
Így járt az, aki sokat ad a fészre és hosszan, elnyújtva bármilyen kapcsolat célú helyen a világhálón.
Még mindig a legbiztonságosabb az eredeti módszer a párkeresésre.
A telefon, az SMS, -e-mail küldözgetés tekinthető előjátéknak.
Aki így ismerkedik utána, ha minden jó: vagy buli van, vagy pofáraesés.
Szerintem a fész... tragikomédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!