Miért van az, hogy a nagyszájú emberek utálják a csendeseket?
1. Ne általánosíts, én csendes vagyok, de ismerek rendes nagyszájú embereket is, akikkel nincs semmi bajom, jól kijövünk egymással.
2. Sajnos tényleg vannak olyan nagyszájú emberek, akik ezt teszik, de ezek suttyó prolik, még arra se méltóak, hogy leköpjem őket.
En nagyszaju vagyok, de nem piszkalok meg bantok senkit, aki csendesebb, mert regen en is ilyen voltam, amikor nagyon szorongtam. Meg amugyse bantanam, mit artott o nekem azzal, hogy csendes? Mondjuk amikor az osztalyban elel kell donteni valamit es csak 4en vagyunk hajlandoak megszolalni, aztan meg puffognak, hogy "megint az a negy ember dont el mindent", akkor ugy szajba tudnam vagni nemelyiket, miert nem akkor nyitja ki a szajat, amikor kene? Ja, mert hogy mi lenezzuk, meg elnyomjuk... hat egyaltalan nem, csak bekepzeli, mert kisebbsegi komplexuasa van, de probald meg megmagyarazni neki.
Egyik legjobb baratnom is csendes tipus, de o is azert, mert szorong. De nem is puffog...
Mondjuk amikor valaki buta es nagyszaju az tenyleg irritalo, de nalunk egyaltalan nem errol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!