Ti mennyire vagytok érzékenyek?
Figyelt kérdés
Kor/Nemet is 😊2017. ápr. 5. 13:12
1/7 anonim válasza:
elég jól lehet velem hülyéskedni, de könnyű megbántani, ha valaki meg akar, de nem mutatom ki
24F
2/7 anonim válasza:
Néhány téma érzékenyen tud érinteni, de alapjáraton egy szívós, erős jellem vagyok, bármivel meg tudok birkózni és nagyon nehéz megsérteni vagy megbántani.
29/N
3/7 anonim válasza:
Alapjáraton nem vagyok érzékeny, de ha pl minden összejön egy héten akkor bármin elsírom magam.
4/7 anonim válasza:
Viszonylag nem kicsi, sokszor egyesek szerint ,,terrorista, fanatista,, kinézetű pali vagyok XD De attól függetlenül elég érzékenyen tudnak érinteni egyes dolgok, pl szakítás, családtag elvesztésétől való félelem, emlékek stb. Szóval 10-es skálán 8-as.
25/F
5/7 anonim válasza:
Nagyon érzékeny vagyok. Bármi kis dologgal meg lehet bántani. 17 L
6/7 anonim válasza:
Semennyire, nagyon érzéketlen vagyok, az sem érintett meg amikor az egyik tanárom tanítás közben meghalt.
7/7 anonim válasza:
Belőlem csak a nekem fontos emberek tudnak kiváltani erősebb érzelmeket. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!