Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, ebben az esetben mit...

Nők, ebben az esetben mit tennétek? Vagy ez hogyan zajlik általánosságban?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy a nők párban vagy akár többen járnak WC - re. Ha valamelyikőtöknek hasmenése van, azt hogyan oldjátok meg? Előtte utaltok rá diszkréten, hogy most egyedül mennétek vagy nem szóltok és ugyanúgy történik minden? Ha fültanúja vagytok, hogy a másiknak megy a hasa, kimentek? Vagy utána hogyan beszéltek egymással? Nem tartjátok cikinek? Mármint természetes emberi dolog, csakhát engem mondjuk zavarna férfi létemre. Idegen nem, de ha ismerem és utána még ugyanúgy beszélünk...

2017. ápr. 4. 00:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egyedül szoktam wc-re járni általában (max. akkor megyünk ketten, ha kettesben vagyunk vkivel, akkor nyilván nem hagyom ott a másikat, ha wc-znem kell). Szerintem aki párosával jár, az sem fogja kijelenteni, hogy hé, most fosni fogok, hanem csak annyit, hogy mosdóba kell menni, legfeljebb annyit, hogy ez most tovább fog tartani... mert nyilvánosan ilyenről beszélni, úgy, hogy meghallhatják mások...

Amúgy meg gimiben pl. azért jártunk párosával, mert kb. 15 éve nem voltak a wc-ajtók megszerelve, és nem lehetett őket bezárni. Azt meg senki nem akarta, hogy bárki csak úgy simán benyisson.

2017. máj. 23. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!