Randira menni vonaton, de hogy?
Tegyük fel elhívok egy lányt moziba.
De mivel vidéken lakunk, ezért kénytelenek vagyunk vagy vonatozni vagy buszozni (jelenesetben vonat) a moziig.
Kérdésem az lenne, hogy a vonaton, utazás közben illik/kell beszélgetni a csajjal?
Mármint nyilván szeretnék, mert miatta mentem el, de a vonat üszök hangos, én alapból halkan beszélek, ráadásul nekem mindig idegen volt a tömegközlekedési járműveken való cseverészés. De félek, hogy ha nem beszélgetek vele akkor nagyon ciki lenne.
Nyilván, nem az első randira gondolom ezt, hanem második-harmadiknak, de akkor sem vagyunk még olyan közelségben, hogy beszélgetés nélkül élvezhessük egymás társaságát, tehát gyanítom kínos lenne..
Szerintetek?
17/F
Az első randi megvolt már egyáltalán?
Helyben hívd el valahová, cukrászda-fagyizó kisvárosokban is van. A mozit hagyd meg jóval későbbre, baromi kínos lenne, hogy ültök egymás mellett kukán a vonaton, beszéltek pár szót jegy és popcorn vásárlás közben majd újabb 2 óra egymás mellett ülés.
A mozi amúgy sem első pár randis program, az már akkor jó ha kényelmes csendben is elvagytok egymás mellett, eleinte a másik megismerése a cél, azt meg egy moziban nem lehet.
Beszéljetek, persze, de ha jól kijöttök nem lesz gond. Ülj közel hozzá, akkor hallani fog ;)
Az első randik valóban feszültebbek, de ha már te alapvetően lazán mész oda, akkor ő is felfog lazulni és 10 perc után jó lesz!
Esetleg mutass neki zenéket (fülhallgatóval nyilván, ha nincs akkor tölts le a telefonodra néhányat), akkor nem kell beszélni, utána meg kérd meg, hogy ő is mutassa meg milyen zenéket hallgat. Esetleg kérleld, hogy mutassa meg a diákját, ezek már jó kiindulási pontok szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!