Lányok! Nektek mennyire tetszenek a focista fiúk? (Külsőre és belsőre egyaránt) Volt már focista barátotok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet általánosítani.. csak pár tapasztalat érdekelne. :)2017. márc. 31. 21:23
11/19 anonim válasza:
azért mert olyan jóképű dzsudzsi,vagy mert havi 100 milla felett keres?
14/19 anonim válasza:
Nekem egy volt focista barátom van, és csak annyi idegesít néha, amikor túlzásba viszi ezt a témát, ugyanis már a "foci" szó hallatán elalszom azonnal. :D Magyarul, nem emiatt választottam őt. Az viszont imponál, hogy aktívan sportol, ennek hozadéka az átlagnál szálkásabb alkat.
15/19 anonim válasza:
Volt focista fiúm. Más kapura rúgta a gólt...azóta nem bírom őket. Nem szeretnék általánosítani de bennem ez maradt meg mert a haverjai is ilyen nőcsábászok voltak...bocsi! Nekem inkább az olyan pasik jönnek be akik tudnak valami küzdösportot karate vagy box vagy ilyesmi. Tudjatoj az olyan Jackie Chan félék akik nem akkorák mint egy benga állat de auért egyedül elintéznek 10 embert ^^ na ennyi!
16/19 anonim válasza:
Soha nem gondolkoztam még rajta...
17/19 anonim válasza:
A 7 es adhat párkapcsolati tanácsokat ezen a felületen.
Szép!
18/19 anonim válasza:
Nekem csak egy focista tetszik,de ő piszkosul.Paulo Dybala.Csak a külsejéről tudok nyilatkozni,mert egyelőre nem volt alkalmam beszélgetni vele (remélem,
19/19 anonim válasza:
Előző vagyok:
Szóval remélem ez változni fog.
Szeretem a latin férfiakat,ugye Dybala is argentín,enyhén kreol bőrű,sötét hajú, világoskék szemű,az arca teljesen tökéletesen arányos,a teste meg mint egy görög istené. :-) Áhh... Hagyjuk is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!