Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakinek van hobbija,...

Ha valakinek van hobbija, miért csak arról tud beszélni?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, akinek van hobbija, sokszor túltolja a dolgot és csak arról tud beszélni, írni, postolni. Faterom csak a hhorgászásról, de hazajön és non stop. semmi más, csak az ő hobbija. Face en gyúros ismerősök, csak a saját fotóikat, meg fehérjeporaikat nyomják. De ismerek olyat, aki csak túrázós képeket tesz fel.

kismillió hobbim van, de nem értem, miért kell ráerőszakolni a külvilágra a saját dolgom. Jól érzem magam, amikor csinálom, ennyi. De nem fogok like vadászatba kezdeni, mert van hobbim.

2017. márc. 28. 13:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
te szívesen beszélgetnél olyannal, aki csak a SAJÁT fszságaival hajlandó foglalkozni? nem hinném.
2017. márc. 28. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy ember nagysága abban mutatkozik meg ahogyan a kisemberekkel bánik. Ha lenézed őket, mert csak egy dologhoz értenek, azzal bebizonyítod hogy te sem vagy jobb mint ők. Sőt bizonyos értelemben még szegényebb is vagy.

Másrészt elmondásod szerint van kismillió dolog ami érdekel, akkor miért nem foglalkozol ezekkel mások élete helyett? Facebookon sem kötelező követni senkit, édesapád meg hadd beszéljen a horgászatról ha azt szereti, jóval többet élt mint te, elhiheted ha akarna sokkal több mindenről tudna beszélni nálad. Tiszteld meg annyival hogy meghallgatod, nem fáj az.

2017. márc. 28. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pont a hobbimról igyekszem nem beszélni. Azért, mert a magánéletem része, és azt nem szeretem kiteregetni.
2017. márc. 29. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!