Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire irigy?

Miért vagyok ennyire irigy?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályunkban aki nagyon tetszik, azonban feldühit az, hogy ha a legjobb barátnőmet fogdossa, vagy más lányokat. Már az is fellobantja bennem az irigységet, ha látom, hogy más lányokkal beszélget, ez azért idegesit annyira, mert felém sosem közeledik igy. Mikor látom, hogy a barátnőmmel mit művel, jön, hogy kitekerjem mindkettjüknek a nyakukat, annyira dühitenek. Ma is nagyon elvette a kedvemet, mikor láttam, hogy a barátnőmel mennyire kijönnek és hülyülnek egymással. A barátnőm ma kérdezte, hogy mi a bajom, miért vagyok ideges, de hazudtam neki, mivel nem tudja, hogy szerelmes vagyok abba a fiúba. Azért sem mondom el senkinek, mert tudom,hogy úgysem kellenék ennek a fiúnak, meg pár hónap múlva végzünk, legalább nem látom többet. Aztán a másik, hogy mindig azzal nyagatnak, hogy jaj van barátod? jaj párkapcsolatban vagy? Miköze mindenkinek hozzá, hogy én párkapcsolaban vagyok vagy sem? Mindenkinek ez az első kérdése felém, amúgyis mi értelme van a kapcsolatoknak, mikor mostmár minden kapcsolat véget ér 1-2 hónap alatt, mert úgyebár olyan nagy a "szerelem" mindenkinél.

2017. márc. 24. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Végig kell néznem, hogy aki tetszik nekem fiú, az a legjobb barátnőmre hajt, aki hagyja magát. Elég szarul esik, és nekem is tagadnom kell, bár a legjobb barátnőm tudja, még kb.egy éve elmondtam neki, de azóta azt mondtam, hogy már kihevertem, mivel a srác vissza utasított.

A kérdésedre vissza térve, nem tudom miért vagy irigy. Ilyenkor azt szokták mondani, "Ami az enyém, az az enyém."

2017. márc. 24. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Ez természetes, hogy dühít. De ha úgyis végeztek, nem veszíthetsz ha te is hülyülsz a sráccal, odamész beszélgetni, viccelődtök, stb és akkor téged is megkedvel, aztán ki tudja mi lesz!
2017. márc. 24. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Féltékeny vagy nem irigy. Nézed a Barátok Közt c. sorozatot ? tökre hasonló szitu van most benne; Peti, Hanna, pszichológus csaj.
2017. márc. 24. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Nem, te el vagy tévedve. Féltékeny vagy, nem irigy. A másik --> a barátnőd és a srác pontosan tudja, hogy tetszik neked a srác, de a barátnőd már rátette a kezét és így húznak téged. Magyarul összedolgoztak valamilyen szinten, nehogy azt hidd, hogy nem tudják, hogy tetszik neked. Mi az, hogy most végeztek? 18 évesek vagytok vagy 14? Nem mindegy (szerintem 8-os). Én csak, mint sablon javaslat tudom azt tanácsolni neked, hogy kerüld el. Ez a srác még nagyon hülyegyerek, ha ennyi ideje van szórakozni és ilyen szinten bánt meg egy 14 éves kislányt. Valószínű, hogy nem te vagy az egyetlen, akit szívesen meghúzna, keress egy megértőbb típust. Először csak egy havert.
2017. márc. 24. 18:38
 5/6 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok, most fogom vegezni a 12.osztalyt. Engem csak azért szomorít el, mert soha sem kelettem olyannak, aki nekem tetszett. Egyszer sem jött össze. Bezzeg a többi lánytól folyton hallom, hogy ezzel a pasival jöttek össze, meg azzal, meg nekik milyen boldog kapcsolatuk van, érdekes akkor meg nem értem miért szakitanak egyesek két hetente. Na mindegy, szerintem nem nekem való az ilyesmi. Amúgy meg azt nem értem, miből sejtené a barátnőm vagy a fiú is, hogy tetszik nekem a fiú, hisz konkrét jeleket nem adok.
2017. márc. 24. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg egy droid vagy, bocs. Téged szívatnak. Csak aztán nehogy szarjon egyet és a képedbe kenje, azzal, hogy a te hibád volt, hogy nem kezdeményeztél. A srác szívan. Egyébként meg miért is pontoztál le? Sok barátom volt hasonló szituációban, nekem feleségem van meg egy gyerekem és ez is csak annak köszönhető, hogy hasonló jó tanácsokat kaptam az életben. Annak ellenére is, hogy 22 éves vagyok, tehát nem sokkal több. Tehát véletlenül se vedd sértésnek.
2017. márc. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!