Engem sokat szekáltak és csúfoltak.
Aztán egy idő után feladtam és remetézem. :)
Én pl.azért vagyok visszahúzódó,mert a társadalom tele van hamis jellemtelen pr0likkal,akik kezdik uralni a világot.
Nem szeretnék közéjük tartozni.
Meg van a saját jó kis életem néhány igaz emberrel,baráttal,ezen kívül nem vagyok kíváncsi semmire.
1. Ilyen a személyisége. Ahogy valaki Hangosabb, úgy valaki halkabb.
2. Fél szerepelni, nem érzi magát jól nagy társaságokban. Ahogy vannak, akik csak akkor érzik jól magukat, ha sokan vannak, úgy vannak, akiket rendkívül nyomaszt. Nem tehetnek róla.
3. Nem akar úgy viselkedni, ahogy a többiek. Akár mert egyszerűen nem szimpatikus neki a dolog. Pl. rockerek között képzelj el egy rappert. Na ugye, lehet egyik sem visszahúzódó, de a stílusuk miatt egyszerűen nem kívánják egymás szoros barátságát. Így van másokkal is, valaki egyszerűen nem vágyik arra, amire mások. Más a személyisége, más a viselkedése, és olyan teszi boldoggá, amit mások unnak. Pl. olvasás. Vagy kertészkedés.
Ezek az okok, amiért valaki visszahúzódó lesz. Az hogy bántják emiatt, az csak a ráadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!