Az emberek hogy tudnak hajnali 5-6-ig bulizni? Ti mikor szoktatok hazamenni?
Nekem 3 óra után már egyszerűen sok, elfáradok, álmos leszek.
Vidéken még megértem amikor a reggeli buszig valahogy ki kell húzni, de most nem rájuk vonatkozik a kérdés.
Írjatok kort és nemet is légyszi.
Ha nagyon jó a társaság és a hangulat, akkor nem érdekel a fáradtság. Viszont általában el kell érnem az utolsó vonatot, szóval 11-ig szoktam csak maradni. De ha bent is alszom valakinél, akkor is max kettőig tart a buli.
20L
Mi általában éjfél körül indulunk haza.
Huszonévesek vagyunk, fiúk-lányok vegyesen szoktunk menni.
eki meg speed.
ezek nélkül normál ember általában 3-4 körül kidől.
Régen 10-től reggel 4-ig buliztunk, mert meg kellett várnunk a reggeli első járatot (Budapest).
Később, a Hajógyáris időben simán kibírtam reggel 5-ig, mert éjjel 1-re mentem bulizni. A titka az volt, hogy délután 2-3 órát is aludtam buli előtt.
De azt vettem észre magamon, hogy 3, max 4 óra éppen elég a bulizásból mostanában, tehát ha 11-re megyek, akkor 3-ig maradok.
Viszont ha az ember nem iszik semmi alkoholt, lehet bírn reggelig simán. Csak el kell tudni lazulni.
32 F
Sosem bírtam. Éjfél után durván fáradok, holtpontok követik egymást. Amikor egy-egy holtponton átesek, utána jó egy darabig.
A szórakozóhelyeken az a tánc és az a zene nem köt le, ami van. Pontosabban egy órán át igen, aztán megunom.
Nem szeretem azokat a bulikat se, ahol társasjáték van végig és semmi alkohol. A társasjáték se köt le, attól, hogy semmi alkohol meg szabályok közé szorítottnak érzem magam és olyannak, mint egy 12 éves.
Tehát nemcsak éjszakázni nem bírok, hanem a korosztályom szórakozása se köt le, hogy party vagy no alkohol társasjáték.
Én 2-4 sör mellett dumálnék és dumálnék, mellette néha bowling, biliárd, mozi, színház, túra. Aztán sör, bor és duma - éjfélig.
Ha jól érzed magad, hamar elrepül az idő...
Úgy tűnik, neked vannak introvertált vonásaid, emiatt picit gyorsabban lemerít az emberekkel való érintkezés, mint másokat. Ha azt tervezed, hogy tovább bírd, menj olyan helyre, társaságba, ahol eleve kevesebben vannak, nyugisabb a légkör vagy csak van lehetőség arra, hogy kicsit hosszabban pihenhess, kiiktasd a zsúfoltságot, a zajt és a tömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!