Kést szeretnék felvinni az iskolába, ugyanis egy csorda "barát" (tényleg barátaim) pár hónapja folyton elszedegetik a telefonomat, és nem tudom ellene mit tenni, legközelebb ha elveszik megértenék, hogy nem vicces nekem. Megérné?
Sziasztok! Pár hónapja folyamatosan elszedik a telefonomat, eddig bevállt az, hogy egy nagyon bonyolult kódot adtam meg, de most egy videót akartam megmutatni két IGAZI barátomnak, amikor az egyik baszogató csak úgy kikapta a kezemből, miközben a többiek azt üvöltözték neki, hogy "NÉZD MEG AZ ÜZENETEIT!!" én meg nem bírtam már tovább, nekimentem a csávónak, és ahogy ütöttem, lerepült a kezemről az óra a betonra... Gondolom mondanom sem kell, mi történt.
Szóltam az osztályfőnökömnek, majd holnap intézkedni fog, de az órámat ki fogják fizetni mert vadonat új (alig 1 hónapos)
A 'barátaid' nem komplettek, de te se.
Ne vedd elő a mobilod, ennyi. Ha pedig meg szeretnél mutatni valamit, otthon elküldöd neki.
Szólj a tanárnak, vagy a bunkoskodó srácok szüleinek.
Mégis miért kéne kifizetniük az órát, ha TE támadtál rájuk? Gondolkozzál kicsit, mert te se vagy százas.
És mi az, hogy kést? Tisztában vagy azzal, hogy egy késsel könnyen megölhetsz bárkit? Elveszik a mobilod, és megkéseled őket, vagy mi?
16/L
Te valami nagyon elvetemült gyerek lehetsz xdd
"Majd szólok apukámnak és felmegy a hivatalba"
hány éves vagy 12?
Nem tudom hány éves, de az sokkal jobb megoldás, hogy szól az apukájának, mint hogy kést visz be.
Kérdező, ha kést viszel be az a a legrosszabb és csak te szívhatod meg vele. Az órád minden bizonnyal nem fogják kifizetni, mivel te kezdted a verekedést. Akkor mikor elvették kellett volna szólni a tanárnak.
Szólj az apukádnak tényleg, hogy a suliban állandóan elveszik a telefonod és emiatt tört össze az órád. Az apukád gondolom egy felnőtt ember majd ő megoldja értelmesen jelzi az osztályfőnöknek a dolgot és kész.
Ha kést viszel be, abból te jössz ki rosszul, de nagyon.
A megoldás, ha külön lezárod a Messenger (vagy egyéb üzenetes), galéria stb alkalmazásaid, tehát ha valaki a te feloldott telefonod veszi ki a kezéből, akkor sem tud vele sokmindent megnézni. (Tehát jelszót teszel a kényesebb appokra.)
A lényeg, hogy ne hadonássz késsel, de még a kezeddel sem, mert mindent ellened fordíthatnak.
Köszönöm a válaszokat, nos, a válasz, amiért nem szóltam egyből a tanárnak, mert ugye fel volt oldva, és titokban egy olyan emberrel tartom a kapcsolatot, akit az osztály kiutált, és ha kitudódna hogy kivel beszélek, mégtöbbet szívatnának...
Mellesleg, már első osztály óta kisebbségnek érzem magam az osztályban, és néha úgy is bánnak velem, utálok ebbe a közösségbe járni, jó hogy nem vagyok százas..
Szerintem a barátod az, aki miatt verekedtél, hogy ne nézzék meg az üzeneteitek. :) Ő tényleg a barátod.
Hány éves vagy, kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!