Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a pár dolog amire nem...

Mi az a pár dolog amire nem sajnálod a pénzt?

Figyelt kérdés

Nalam a kaja es a konyv az ilyen :) az etel nyilvanvalo okokbol, ezen annyira nem is szeretek sporolni. A masik a konyv, amire szivesen koltok. Szoval ha ruhat veszek haromszor is meggondolom, hogy kell-e, de a konyvet csak egyszer, mert ugy erzem az egy befektetes. Persze nem regenyeket, vagy szepirodalmat szoktam venni, hanem a szakmamhoz szorosan kotodo konyveket.

Ti hogy vagytok ezzel?

2017. márc. 12. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Igazából semmire sem sajnálom és mégis mindenre. Termékcsoportot nem igazán tudok mondani. Pl. sajnálom a pénzt a drága márkás sminkekre, ha ugyanolyan jót sokkal olcsóbban is meg tudom venni. Ugyanakkor nem sajnálom a pénzt a sminkekre, hiszen nagyrészt felesleges pénzkidobás, mégis megveszem. Ugyanez kb. minden általam vásárolt termékcsoportra elmondható.
2017. márc. 13. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Családra. Bármit kérnek szivesen megveszem ha tudom. Ezen kívül nagyon spórolós vagyok. Talán a másik az a kondi. De ott is csak a bérletet veszem. Étrend kiegészítők meg egyéb cuccok már nem férnek bele a keretbe, és nem is akarok rájuk költeni. Számomra szimpatikusabb hogyha amúgy odafigyelek az ételre.
2017. márc. 13. 11:44
 13/15 Metionin ***** válasza:
93%
Könyvek (regények), festőeszközök és az állataim. Hamarabb veszek meg nekik valamit, mint magamnak.
2017. márc. 13. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Az állataimra.
2017. márc. 13. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Majdnem ilyen vagyok:). Kaja+egy speciális könyvtípus az, amire szíves költök.
2017. márc. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!