Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk titeket hogy lehetne úgy...

Fiúk titeket hogy lehetne úgy visszautasítani, hogy ne legyen sértődés és a lány se tűnjön flegmázósnak?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és 1-2 hete elkezdtem chatelni facebookon egy 25-6 éves valakivel.

(Nem ismerkedésnek indult egyáltalán, csak valami miatt rám írt én meg válaszoltam.) Most pedig állandóan ír.

És ez így elég béna, mert nem tudom, hogy lehet ebből kimászni.

Nem szeretném se szó se beszéd letiltani mert nem vagyok köcsög, de ha most csakúgy lekoptatnám, az elég nagy bunkóság lenne, főleg, hogy semmi olyat nem csinált, amivel erre rászolgált volna.

Az zavar, hogy ekkora a korkülönbség és ez a tény őt nem zavarja. Plusz nem szeretek facen idegenekkel írogatni.

És nem is az, mert nem volt kimondva, hogy akkor ez most ismerkedés, hanem csak kérdezget és beszélget állandóan.

Szerintetek ebből hogy lehet kimászni?

Fiúk nálatok mi az a pont, amikor semmi extra és hátsó gondolat és személyeskedés nélkül úgy döntötök, hogy többet nem írtok?

Csak értitek, engem zavar, de ő semmit nem tett ezért, épp ezért nem szeretnék összevissza feleslegesen bunkózni.

2017. márc. 11. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

/A harmadik vagyok./

Szerintem csináld úgy, hogy mostantól egy hétig próbálj unalmasnak tűnni, és kicsit közönyösnek. Ne írj rá soha, csak akkor, ha ő kezdeményez, a válaszok legyenek rövidek és tömörek, kerüld a poénokat és a szellemes megjegyzéseket.

Ha egy héttel később sem változik a helyzet, két választási lehetőséged van:

- Megmondod neki, hogy túl nagy a korkülönbség, és ez téged annyira zavar, hogy nem szeretnéd folytatni a beszélgetéseket hosszú távon. (Ez esetben a beszélgetés után nem szükséges letiltani, mert elmondásod szerint értelmes a beszélgetőpartnered, és ezért megfogja érteni, majd beletörődik.)

- Egyik beszélgetésetek során említsd meg, hogy az iskoládba jár egy nagyon helyes fiú, és mostanában sokat gondolsz rá. Elhatároztad, hogy odamész hozzá beszélni, de még nem gyűjtöttél elég bátorságot hozzá. Egy ilyen beszélgetés során azt tudatod a másikkal, hogy ő nem számít nálad potenciális férfinak, és csak akkor maradjon, ha nem akar többet a barátságnál. Ezt csak akkor használd, ha az előző tippet nem mered megcsinálni. (Ráadásul ez kissé kegyetlen.)

Ha letelt az egy hét színlelt unalmas beszélgetésekkel, és még mindig próbálkozik, minél hamarabb tudasd vele valamelyik módszerrel, hogy nem szeretnéd folytatni. Ugyanis ha túl sokat vársz, túlságosan beleéli magát, és jobban fog neki fájni a szembesülés (az igazsággal).

Hasonló helyzetben voltam másfél éve. Nem szeretek megbántani másokat, ezért én nem adtam szegény tudtára, csak 9 hónappal később. Borzalmas döntés volt (ennyit várni vele), és erős lelki ismeret furdalásom volt három hónapon keresztül. Cselekedj mihamarabb, mielőtt még túl késő!

2017. márc. 12. 13:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, úgy döntöttem, hogy a #3#11 tanácsát követem..

Sokára válaszolok, ritkán kérdezek, és nem válaszolok rögtön, hogy ne legyen folyamatos a beszélgetés. (Hogy lássa, hogy nem ő a top 1 a fontossági listán.) De amikor írok, akkor persze kedvesen meg minden.

Köszi mégegyszer, szuperek vagytok, hogy segítetek!

2017. márc. 13. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!