Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már megint Kitty meleg?

Már megint Kitty meleg?

Figyelt kérdés
Nincs vele semmi bajom. Csupán az érdekelne, hogy ő "hivatalosan" megerősítette-e, mert én eddig nem találtam erre nyomot.
2017. márc. 11. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Az ki, vezetéknév?
2017. márc. 11. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, hogy megerositette e, de kep alapjan elegge ugy nez ki, mintha. :)

de kulonben miert erdekel? az o maganugye, ha igy is van.

2017. márc. 11. 21:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, kíváncsi ember vagyok. Nem azért kérdeztem, hogy aztán elhordjam emiatt mindennek. Semmi bajom a melegekkel.
2017. márc. 11. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Hát imádja Theo Jamest és Suigetsut, tehát szerintem nem.

Kitty, ha ezt olvasod, akkor szia.:D

2017. márc. 24. 01:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen az, az ask.fm-jén leírta már.
2017. márc. 26. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,az
2017. ápr. 23. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan meleg hallod?

Globális felmelegedés csak miatta van

Amúgy szeretünk Kitty ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

2018. nov. 23. 17:51
 8/14 anonim válasza:
74%

Csodálkoztok hogy egyre több lány vagy nő vonzódik az azonos nemű fajtájukhoz? :) Egy nőnél vagy lánynál, nem az az első dolog hogy ágyba viszed, és orális, anális sexet alkalmaztatsz vele, vagy úgy beszélsz vele mint egy állattal, mindezt úgy hogy még utána meg is alázod.. Sorry, de így van sajnos.. Egy nő, ugyanolyan érzelmet és élvezetet érdemel mint mi pasik. Még többet is.. Ne csodálkozzatok hogy így gondolkodnak, vagy áttérnek más életformára. Kicsit,, sőt, nagyon is érzelmesebbnek kellene lennie minden férfinak vagy fiatalabb korosztályú fiúknak a lányokhoz, és nem lenne hasonló probléma.. Persze több fajtája is van ennek a dolognak, de ebbe ne menjünk most bele.. :) Kitti így döntött és el kell fogadni.. Én továbbra is kedvelni fogom őt, és más hasonló esetű lányt.. Kicsit gondolkodjatok el ezen és rá fogtok jönni hogy mi is a probléma a legtöbb esetben. Bye.. :)

38/P

2018. dec. 15. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 8as

Itt nem mi döntünk hogy milyen nemhez is vonzódunk

Ezzel együtt kell élnünk egyenesen születésünk óta :D

És itt nem a palik a hibásak, itt senki nem hibás. Ilyenek vagyunk és kész. És azért vagyunk többen mert egyre több nő elő mer bújni, mert sokkal elfogadóbb lettetek ti heterok :)

2018. dec. 15. 22:45
 10/14 anonim válasza:
Én megértelek Drága... :) És megértem azokat is akik hasonló helyzetben vannak. de azért van némi igazság is benne, hidd el.. :) Senki nem írta hogy ti tehettek róla vagy bárki más. Én elfogadom és kész.. :) Amúgy Kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves felhasználónknak és a látogatóinknak.. :)
2018. dec. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!