Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te min vagy miken szoktál...

Te min vagy miken szoktál gondolkozni esténként egymagad?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok persze, nem olyasmit hogy azon hogy Aleska Diamond hányas cipőt hord....
2017. márc. 7. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

mostanság lelkileg nem vagyok toppon és a saját múltamat feszegetem, a saját hibáimat kutatom keresem és gondolkodom, azon, hogy mi legyen a következő lépés, mit tegyek...

sokszor belegondolok abba, hogy nem adhatom fel, nem zuhanhatok meg megint és mindenáron felfele kell jutnom, de minél erősebben próbálom annál erősebben csúszok lefelé...ilyenkor szoktam egy idő után elfoglalni magam, de ettől a problémák nem szűnnek meg...sokat gondolkodom a megoldásokon napközben inkább, mert este egyedül magányosan csak lefele húz...

de örülök annak amit elértem, elég szép eredményeim vannak, igaz az áruk sajnos nem érte meg, de talán már előre törlesztek azért is amire vágyom...

24F

2017. márc. 7. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Fejben megtervezem a következő napom,rendszerezem a teendőim,hogy minden klappol-e egy jó reggelhez....

Filmeken,zenéken is tudok agyalni,ha vennem kell valamit-hol tudom beszetezni a legjobb minőségben és legjobb áron(?) - Verseken vagy animációs kisfilmeken amit frissen láttam,a nyaraláson a családtagokon,barátokon vagy csak egy kedves eladón a boltban....sokmindenen./N.

2017. márc. 7. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Tervezgetek. Továbbtanulás, edzés, másnapi / hétvégi program, mit csináljak, mint kell változatnom, stb.

A legtöbbet talán azon gondolkozok, hogy min kellene változtatnom és mit szeretnék elérni az életben. Na meg van egy-két lány aki tetszik, de nem merem megszólítani ( hogyan szólítsam meg, mi lenne ha, stb ) és hasonlók.

18/F

2017. márc. 7. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az aznap rossz dolgai miért történtek.és.azon, hogy a következő nap, hogyan kéne tennem hogy ne történjen.meg az vagy hasonló... sajnos sokszor hiába, inkább aludnom.kéne talán kipihenten nem.tennék ennyi.hülyeséget...
2017. márc. 7. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Hogy jó lenne egy legjobb barátnő.
2017. márc. 7. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csajokkal álmodozok, vagy a regényemen ötletelek fejben amíg el nem alszok, esetleg játékokon, sorozatokon agyalok. 21F
2017. márc. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!