Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak/fiúk nektek mi külsőre...

Férfiak/fiúk nektek mi külsőre az ideál?

Figyelt kérdés
Vékony lábak? Lapos has? Nagy keblek és fenék? Testes vagy inkább minél soványabb?

2017. márc. 6. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szamomra, ha minden kozepes.. Na jo a mell az lehet tulmeretezett :D :D
2017. márc. 6. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs konkrét, az összkép legyen jó...
2017. márc. 6. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Vékony, sportos, alkathoz képest nagyobb fenék. Mell kicsi, tenyérbe illő. Magasság nem igazán számít. :)
2017. márc. 6. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Vékony és sportos. Lapos has, kicsit lehet kockás is, de nem kötelező. Ne legyen nagy melle, kicsi legyen, de ha full lapos az se baj. A feneke legyen formás. És inkább soványabb. Nem szeretem ha sminkkel. Inkább legyen kevésbé cuki smink nélkül mint hogy le lehessen törölni a szépségét egy zsebkendővel.

Természetesen mivel én se vagyok egy topmodell így ne higgyétek azt hogyha valaki nem felel meg ezeknek akkor szóba se állok vele, sőt. Viszont bár nem elvárás, de mivel én is rengeteget edzek és foglalkozom a külsőmmel, így értékelném hogyha a párom is kicsit benne lenne ebben. De ha nem akkor sincs baj.

2017. márc. 6. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs. Ameddig nem ismerem felolem nezhet ki akarhogy. A kulso csak azutan jatszik. Mivel en sem vagyok egy sportember nem varok el fullos csirket, de azta szintet hozza amit en is kepviselek.
2017. jún. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!