Az igaz, hogy a lányok leginkább a fiúk mosolyát nézik?
Az fogja meg, ha jól néz ki, és magabiztos.
Ha még mellé tahó is, akkor a legtöbb butuska plázacicába 2 perc alatt beteheti a farkát.
Fene tudja, de ha villog az aranyhitelkártya, a férfi mosolyáig el sem jutnak, ez biztos :D
Poker pofinál meg ki kell érdemelni :D
Lányra válogatja, mit lesnek...ma már meg pláne...
Engem nagyon megtud fogni, ha egy fiúnak szép a mosolya, kb 2 szép mosolyú fiú ismerősöm van, és az egyik a szerelmem, szerintem a mosolyába estem bele.
De a mosoly mellett sok más dolog is van, ami megfoghat egy nőt, és itt nem minden nőt kell egy kalap alá venni, hogy a pénz meg a BMW...
Engem nem érdekel a srác pénze.
Mosoly az csak egy dolog, én pl az arc csontozatot, magasságot *w*, segget, hajat nézem. S legyen szálkásan vékony haha.
Páromat is jól elcsíptem anno anyámék háza előtt xD (tesómat várta én meg kiszemeltem) azóta lassan 5 éve együtt >0<
24-N
Van egy kis keleti beütése, s imádom a szemeit, azt az állkapocs vonalat.(nem az a szögletes focista állkapocs ami a halálom)
Elsőre nem a mosolyt nézem, de ha van egy teljesen átlagos, mondjuk úgy, unalmas arcú srác, és elmosolyodik, és hirtelen felragyog tőle az egész arca, az nagyon megkapó, és nem felejti el az ember :-) A mosoly szépsége nem azon múlik, hogy szabályos-e a fogsor vagy az arc ilyenkor, hanem azon, hogy szívből, örömmel mosolyog-e.
Idevágó példa: Cary Hiroyuki Tagawa. Ijesztő arcú, komornak ható ember a filmjeiben. Magánemberként meg vigyorog, mint a vadalma, odáig vagyok érte emiatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!