Hogyan tudnám kezelni, illetve mit tudnék kezdeni azzal, hogy irtózom az emberek fizikai közelségétől?
ez inkább trauma. manapság minden második embert azzal etetnek, hogy aspergeres. ja, rám is illik a leírás 80%-a és az ismerőseim nagy részére.
inkább próbáld megoldani a problémát, mint hogy egy bélyeget sütnél magadra.
velem is volt ilyen, és én egyszerűen kinőttem. annyira utáltam az emberek érintését, hogy puszit sem adtam senkinek, csak ha nagyon muszáj volt. aztán valahogy felnőttebb lettem (jogilag már rég felnőtt voltam) és valahogy ez elmúlt. Megmagyarázni nem tudom, de elég sok önismereti dologgal foglalkoztam, sokmindent beismertem magam előtt, a múltamból is, stb, elfogadtam sokmindent, hogy ilyen vagyok, és szerintem ez mellékhatásként jelentkezett.
Talán egy olyan embert kellene találnod, akinek igazán vágysz az érintésére, és onnan tudnád kiterjeszteni ezt valahogy másokra is.
#3-as elég jól beszélt tavaly.
Aki nem bír "egy levegőt szívni" másokkal (nem vesz levegőt mások közelében), vagy irtózik az érintésüktől, annak komoly önismereti problémái lehetnek, talán nem is szereti magát. Ebből adódik mások elutasítása is, afféle öngyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!