Hova lettek az igazi nők? Szörnyű milyenek a mai lanyok.
Tudtam, hogy nem fogok egyetérteni mindenkivel.
Szerintem egy nőnek és egy férfinak IS érteni kéne mindenhez, amit a 21# válaszoló írt. Egy férfi ne mosogasson? Egy nő ne étsen a pénzügyekhez?
Persze, valaki mindjárt leszól, hogy még gyerek vagyok, nem értek semmihez, de komolyan egy nő miért csak a házimunkához kelljen, hogy értsen?
16/L
Te hülye vagy, kisfiam, röviden és tömören.
Mondd, hová tűntek az igazi férfiak? Szörnyűek a mai fiúk.
Egy nő "támogasson", húzódjon háttérbe, egy pasi meg helyezze a családját biztonságba? Mi elől? Jön a mammut vagy mi az isten haragja?
2. Na most egy nőtöl mit várjak el? Főzni, mosni, vagy port törölgetni, mosogatni.. ez nem nagy dolog.. nem kell érte 2 évig iskolába járni.. persze rohadt unalmas mindennap oké. De a nőnek gyerekneveléstől nehezedik az élete. Főleg ha a férje még nem is segít be. De egy férfinak kell támasznak lenni egy családnak vagy közösségnek.. és igen így a nőneműeknek jobban élnéznek dolgoka"
Te nem vagy normális. Ingyencseléd kéne? Csinálj karriert és vedd meg.
"15 éves lányok már beszólogatnak"
Tényleg? És szörnyű, hogy ki merik nyitni a szájukat? ÉS neked nem csak a többi, hozzád hasonló kisfiúval kell kakaskodni, de fel kell venned a kesztyűt az emberiség másik felével is?
Mesélj, te naaaaaaaaaaagy 22 éveske, milyen végzettséged van, hány nyelven beszélsz?
De miért húzodjon a nő háttérbe?
Nem tudod elképzelni, hogy egy nő, mondjuk jobban keres, mint egy férfi?
16/L
Engem hiszel 15-nek, mikor 29 vagyok. Ne haragudj, de én pl nem akarok gyereket. Nem akarom az egész életemet arra pazarolni, hogy sikálom a csempét, és leteszem a tányért a pasas elé. Többre vagyok hivatott, nem csak házinéni vagyok.
Egész életemben egyedül éltem, és még soha nem kellett védelem semmivel szemben. Nem ugrottak elő a hűtő mögül vad hordák. 19 éves korom óta dolgozom, és nem fogok megtanulni főzni, mert nem akarok. És amíg nem bántok senkit azzal, hogy mit akarok és mit nem, addig azt fogom tenni, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!