Szerintetek én vagyok az osztály legutálatosabb személye?
Mert te egy unalmas, élettelen kedvetlen ember lehetsz. Biztos a srácok meg népszerűek, mókásak, jóarcok.
Mindig megvannak a klikkek. Az ászok röhögnek a nerdeken, ez ígymegy. Enélkül nem suli a suli :D
Legyél jóarc azt kész. Bár ehez olyan körökbe kell mozognod, hogy ragadjon rád valami cool. Máskülönben nem fogod megtanulni.
Esetleg ha megkérdezted volna hogy min röhögnek és nem rögtön árulkodtál volna? Sztem. egymás közt is le tudtátok volna rendezni az ügyet.
Minden osztályba vannak akik végigröhögik az órát, kifigurázzák a tanárt és a padok közt is járnak a körlevelek rendesen.
Ez a diákélet. Ha te nem szeretnél bekapcsolódni a röhögésekbe és szemtelenkedésekbe legalább őket ne akadályozd meg. Nem mondom, hogy az a helyes, amit ők csinálnak, de pont ez az amiért kiállhatatlannak tartanak téged.
A tanárnak meg esetleg akkor szólj, ha zaklatnak/rendszeresen csúfolnak téged.
Kérdező, én tudom rá a választ.
Egyszerűen a tanárnő hibája, mert nem szólt rájuk. Ők is tudják, hogy nincs min röhögniük, csak unalmas az életük, ezért röhögnek, ha kell ha nem. Megmondani azért nem fogják, mert valójában nincs is min röhögniük. Egyszerűen csak röhögnek. Így ellensúlyozzák, ha unalmas a suli, vagy ha egy begyöpösödött idegroncs a tanár. Bizonyított tény, hogyha a tanár szarul magyarázza el, hogy mit hogyan kell csinálni, a diákok magukban agyfaszt kapnak, és az agy úgy ellensúlyozza a rossz érzéseket, hogy boldogsághormonokat termel. Röhögsz magadban? Akkor biztos ki van a tököd a tanárral!! (Csak még a legapróbb dolog miatt se mersz neki szólni.) Aztán az egészből azok jönnek ki a legrosszabbul, akiknek fingjuk sincs, hogy a leghátsó padokban min röhögnek. Hát semmin! A nagy büdös semmin! Kínjukba röhögnek, és természetesen arra fogják irányítani a tudatalatti haragjukat, aki a legsebezhetőbb (valószínű osztálytárs lesz az). Lehet először semmi bajuk nem volt vele, de ha a tanár megcsinálta a hangulatot, akkor nyilván őt fogják megcélozni. Ezt csak figyeld meg! Semmi bajod nincs senkivel, amíg a tanár fel nem b*@*sza az idegeidet! (Ez nem minden tanárra vonatkozik, gyerekek, legyetek kedvesek a tanáraitokkal!! De vegyétek észre, hogy ki az, aki valójában igazságtalan veletek (nem, nem az osztálytárs, akin röhögtök)!
Kicsit nevetségesnek és szomorúnak is tartom a helyzeted hogy ahelyett hogy próbálnád megoldani magad, belevonsz másokat is. Természetesen ha már nem tudod megoldani akkor szólj az osztályfőnöknek, de ha minden apróságért hozzá rohansz, az nem fog segíteni a szociális életedben.
Azt nem vitatom, hogy a tanuláshoz való joga mindenkinek meg van és ha téged ebben akadályoznak akkor tenni kell ellene, de nem mindegy hogyan.
Ha az egész osztály negatív véleménnyel van rólad akkor valamit tenned kellett, hogy ezt 'kiérdemeld'. Állj a sarkadra és próbáld meg helyrehozni vagy válts iskolát. Talán egy új közeg, tiszta lap jót tenne neked.
Az osztályfőnökin pedig fölösleges ennyit agyalnod. A magatartáson kívül semmit nem befolyásol negatívan, valószínűleg őket se érdekli egyáltalán a dolog.
Ebben a történetben több abnormalitás is van.
Egyrészt a tanárnak kellett volna megpróbálni normális mederbe terelni az órát, vagy ha tényleg olyan kezelhetetlen az a két gyerek, akkor a tanárnak kellett volna jelezni az osztályfőnök felé, hogy komoly magatartásbeli problémák vannak XY tanulóknál.
Nem azt mondom, hogy nem cselekedtél jogosan. De a jövőben törekedj arra, hogy kitold a tűréshatárodat, és gondold át minden helyzetben, hogy mivel lehetne leghatékonyabban az adott problémát megoldani! (Jelen esetben szerintem vagy hátra kellett volna szólnod, hogy maradjatok már csendben, van, aki tanulni is szeretne, vagy a némettanárral kellett volna megbeszélned, hogy te így nem tudsz figyelni, amikor hátul b*romkodnak.)
Egyébként meg nem kell minden véleményt a szívedre venni. Úgy sejtem, az osztályotok javarészt nem túl felemelő jövőképű suttyókból áll, akik nem sokra viszik majd az életben. Mert rohadt mókás dolog a tanórát végigröhögni, de majd amikor ők a szalag mellett fognak robotolni éhbérért, te meg azt fogod csinálni, amit szeretsz, sokkal jobb pénzért, akkor átkozni fogják, hogy miért nem voltak legalább kicsit olyanok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!