Hogyan tűnhetnék maffiózónak?
A kérdésem komoly, és szeretnék normális válaszokat kapni. Először is, hogy miért akarok maffiózónak tűnni? Nos, szeretném, ha bemegyek egy boltba, bármilyen helyre, akkor az emberek tartsanak tőlem, tiszteljenek engem. Röviden és tömören ennyi lenne a célom. Néztem nagyon sok maffiózós filmeket, sorozatokat. Amik lejöttek, hogy mindig jól öltözöttek, a jobb kisujjukon arany pecsétgyűrű van. Ezt igyekszem is követni, bőrcipő, farmer, ing, zakó van általában rajtam, pecsétgyűrű is megvan, vettem egy elegáns karórát is. Igyekszem mindig kihúzva járni, néha talán már túl pökhendi is vagyok. Elkezdtem finoman edzeni is, hogy jobb legyen a kiállásom is. De néha úgy érzem, hogy nem mindig érem el a kívánt hatást, mert vannak helyzetek, amikor nem kapom meg a kellő tiszteletet az emberektől, akikkel dolgom van, pedig én mindig a lehető legnagyobb tisztelettel fordulok mindenkihez, persze ha azt látom, hogy az elejétől kezdve nem úgy beszél velem, ahogy azt elvárom, akkor én is stílust váltok.
Szerintetek ezeken felül mire lenne még szükségem, hogy az emberekből félelmet váltsak ki, mikor először meglátnak engem?
Józsi hívd a 104-et megint megszökött egy bolond a diliházból:)
Ez inkább egy jó dzsigolós öltözködés mint egy menő emberé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!