Egy átlag ember hányszor sír évente?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy egy nő 56-szor, egy férfi 17-szer. Én lany vagyok és tényleg úgy havonta 5ször szoktam.2017. febr. 21. 11:01
1/9 anonim válasza:
Evente 17x... Valoszinu. Amiota eszemet tudom nem sirtam annyiszor. Milyen ferfi sir 17x evente? Meg akarom ismerni.
2/9 anonim válasza:
Rám igaz,sajnos!Amióta megismertem a férjemet,többet sirtam mellette,mint nevettem.Elõtte nem nagyon ismertem a sirást.
Viszont ugy szoktam sirni,hogy senki sem látja,azért sokan azt hiszik,hogy milyen boldog vagyok.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a 17 nekem is soknak tűnik, de az az 56 viszont meglepően pontos szám saját magamból kiindulva.
2017. febr. 21. 11:17
4/9 anonim válasza:
Átlagban 5-10 évente egyszer fordul elö. Nö vagyok.
5/9 anonim válasza:
Én is lány vagyok és én kb egy évben sirok 5-ször, nem havonta. Szóval elég érzékeny lehetsz..
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, érzékeny is, meg depressziós is..
2017. febr. 21. 14:05
7/9 anonim válasza:
Én egy évben sírok talán négy alkalommal, akkor is azért, mert így jön ki rajtam a kimerültség és a stressz. És nő vagyok.
Min tudtok havi ötször sírni? (nem bántásból kérdezem, tényleg érdekel, sőt, lehet, hogy jobb lesz, ha kiírjátok magatokból)
8/9 anonim válasza:
Egyszer akkorat kulaztam azt hittem megszolal. Felsirtam a riadalomtol, mert ram tort az apasag terhe. Abortaltam a rohadekot.
9/9 A kérdező kommentje:
#7: Az iskolában folyton gúnyolnak, mindig találnak valami okot, amiért megjegyzéseket tehetnek rám. Nincsenek barátaim. Se tanulmányi eredmény szempontjából, sem másból nincsen sikerélményem. Az anyám idegbeteg, ha jó passzban van, én vagyok szerinte a világ legklasszabb gyereke, ha meg nincs jó kedve, elhord mindenféle utolsó senkinek. Az egyetlen menedékem az olvasás, amikor egy kis időre elmenekülhetek a saját életem elől. Hosszú távon nem nagyon lehet bírni, amikor mindenhonnan azt kapod, hogy milyen h.lye, ronda, nyomi, lúzer, béna, értéktelen vagy. Nem túlzok, tényleg ezt kapom mindenhonnan.
2017. febr. 21. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!