Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néha lekislányoznak helyeken,...

Dorrothy kérdése:

Néha lekislányoznak helyeken, pedig már majdnem 14 éves vagyok. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 18:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jaj, de édes! :D Egyem a pici szívecskédet. :P :)

Másfél éves gyerek első mondata: "émmá nátyfijú vátyók!". ;)

2017. febr. 20. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Majd megtudod, milyen fura érzés lesz, ha lenéniznek néhány év múlva. ;)

Én hallatlanul szerencsés vagyok. Ugyanis még sose néniztek le engem, pedig jóval 30 felett járok... Bár, szó, mi szó, a kisebbek már lebácsiznak, de ez mellékkörülmény.... :P

Újabban kamaszlányok némelyike tetszikezik engem, holott alig látszom 25-nek! 8-O

(Francba... épp fel akartam szedni pedig... :S )

2017. febr. 20. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:

60 évesnek gyerek vagyok, 5 évesnek bácsi. De engem nem izgat :D. Ne akarj annyira felnőtt lenni, leszel még eleget az is, hidd el ;). Nekem 18. szülinapom rosszul esett, először fogtam fel igazán hogy mit jelent hogy telik az idő. Aztán gondolom ez az érzés 30,40,50,60,70-után még rosszabb lesz. De hát, szerencsés aki megéli!.

Attól hogy lekislányoznak semmivel nem vagy rosszabb az osztálytársadnál aki esetleg nagyobbnak néz ki, attól hogy te mondjuk 17-évesen "érsz" meg, és nem 14-évesen, lehet ha sokkal szebb leszel mint a másik.

Vagy mi az ami zavar a dologban? :)

2017. febr. 20. 22:09
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Az :D Én is lekislányoználak.
2017. febr. 21. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Zsivallyal, és nyüzsögve gyülekeztünk a vasútállomáson, hogy osztálykirándulásra menjünk. Voltak gyerekek, akiket a szülő is kikísért.

Az egyik szülő hirtelen hozzám fordult:

- Kislány! Nem tudod meddig kell még várni, míg az osztályfőnök megjön???

Mellette álló lánya elpirulva rángatta meg a kabátját:

- Apa! Ő az osztályfőnök!

2017. febr. 21. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Előző, ezt szinte szó szerint megéltem én is, pedagógus létemre kb 35 évesen... hiába noh, vékony testalkatú vagyok. :)
2017. febr. 21. 19:37
 17/18 anonim válasza:
Normális. :D
2018. márc. 2. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem 19 évesen a 40 éves edzőm lekislányozott, mert a szemében az vagyok. Te még az én szememben is az vagy, nemhogy egy felnőtt embernek:D

19L

2019. aug. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!