Ismertek olyan embert, aki meg van győződve róla, hogy ő tehetséges, miközben nem az?
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 15:15
1/9 anonim 

válasza:

Mivel a tehetség egy relatív szó, így bárki az lehet és bárki mondhatja rá hogy nem az.
2/9 TR75 

válasza:

Én olyan embert ismerek (nem is egyet), aki azt tartja magáról, hogy tehetséges és jó szakember, de valójában kontár.
3/9 anonim 

válasza:

Én néha azt hiszem magamról, hogy tehetséges vagyok. De aztán mindig emlékeztet rá valami/valaki, hogy semmit nem érek. Vagy ha épp nem, akkor ha megjön az eszem, emlékeztetem rá saját magamat.
4/9 anonim 

válasza:

Sajnos igen. Egy barátnőm rajzolásból akart megélni, ilyen iskolába is ment, de egyszerűen tehetségtelen.
5/9 anonim 

válasza:

Egyik ismerősöm évek óta folyamatosan történeteket ír, de az összes borzasztó, ráadásul semmiben sem tud dönteni, ezért majdhogynem napi szinten vannak olyan kérdései, hogy mit csináljon a főhős különböző szituációkban.
6/9 anonim 

válasza:

Ismerősöm énekelni szokott, ezt felveszi és elküldözgeti mindenkinek. Nincs amúgy rossz hangja, csak szegénynek nagyon rossz a zenei hallása és nem tűnik fel neki, hogy hamisan énekel.
7/9 anonim 

válasza:

- az egyik szintén rajz, szintén ebből akar megélni, szóval horror árakon próbálja eladni a picit dedós rajzait/festményeit, amit koppintott valami netes oldalról, mert úgy már nem megy neki, hogy pl. előtte van a portréalany és rajzolja le.
- cukrász végzettséggel sütemények. Oké, a díszítés sose valami gusztusos, de az íze se stimmel, mert ő "érzésből süt". Sose fogyott még el semmilyen süti az összejövetelekkor.
8/9 anonim 

válasza:

Én énekelni szeretek, és belülről tök jónak hallom, tehetségesnek gondolom magam, aztán felveszem, visszahallgatom és valami borzasztó. Hamis, és még csak nem is találom el a ritmust soha - pedig évekig versenytáncoltam szóval a ritmusérzékemnek jónak kéne lennie. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jöhetnek még. Utolsónak az őszinteséget is köszönöm.
"Mivel a tehetség egy relatív szó, így bárki az lehet és bárki mondhatja rá hogy nem az."
Ebben nem vagyok biztos.
2017. febr. 19. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!