Szerintetek rossz vagyok, ha rászóltam a soporttársamra, hogy ne kunyeráljon tőlem cigit?
Nagyon durván nyomatta a cigi csórást. Azt mondta, kocadohányos és ezért nem akar cigit venni, mert CSAK néha gyújt rá, ettől függetlenül napi 2 szál cigivel nyúlt le. pár nap után meguntam, szóltam neki, de nem kiabálva meg nem gorombán, ráadásul úgy, hogy kettesben voltunk, hogy ne haragudjon, de most nem állok jól anyagilag, szóval most még tudok cigit adni (1 utolsó szálat), de utána próbáljon meg mástól kérni.
Nagyon megsértődött (azért a cigit még elfogadta), látszott az arcán, hogy rosszul esik és pár nap után odajött hozzánk és kérdezte, ki ad neki cigit és, hogy tőlem nem kér, mert tudja, hogy idegrohamot kapok.
Milyen sportot űztök?
Sakk, szemforgatás, nyelnek öltögetése?
A cigi és a fizikai sportok nem egymást támogató dolgok.
.
Igen, nagyon rossz vagy, hiszen a tőled elkunyizott cigivel a te állóképességed, sikeresebb sportolásod lehetőségét növelte, ugyanakor védte egészséged!
Köszöneted jár neki ezért!
Csak szólj rá: Látom a dohányzó készletedből már megint csak a pofádat hoztad el.
Nem voltál rossz, csak nem hagytad lehúzni magad ezért megy a fröcsögés.
Bár mi megléptük azt, hogy megtöltöttünk cigit a legrohadtabb összetarhált kapadohánnyal, meg száraz fűmaradékkal és azzal kínáltuk meg a lejmolókat. Nagyon gyorsan elkoptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!