Nektek mi a kedvenc haj és szemszín párosításotok?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg kulon kulon hogy haj es kulon szem :) az enyemrol mi a velemenyetek? Szokesbarna haj kek szem (mar nagyon sokan mondtak hogy nagyon szep kek:)) en mindig szoke akartam lenni de szokesbarna vagyok :( nektek mi tetszik egy fiun/lanyon? Tudom nem ez a legfobb de azert kivancsi vagyok😆2017. febr. 12. 16:55
11/19 anonim válasza:
Az albínók szerintem is nagyon szépek, de a legszebb nőben a sötétbarna haj/zöld szem, férfiben a szőke haj/kék szem, szerintem.
12/19 A kérdező kommentje:
Igen cukik a szoke haju kek szemu fiuk 😍😍😍 koszi nektek is!:)
2017. febr. 12. 17:56
13/19 anonim válasza:
Akkor miért vagyunk lepontozva? Szerintem itt nincs jó és rossz válasz.
14/19 A kérdező kommentje:
En zold kezet nyomtam mindenkinek:)
2017. febr. 12. 18:19
15/19 anonim válasza:
Barna, barnásszőke haj és barna szem vagy zöld szem.
16/19 anonim válasza:
Fekete haj és világoskék szem a kedvencem, világos bőrrel.
17/19 anonim válasza:
Nekem a barna haj barna szem,és a szőke haj kék szem.
Nekem szőkésbarna hajam van,és egy kicsit sárgásabb barna szemem.(a szemem pontosan olyan színű,mint a hajam)
18/19 anonim válasza:
Mindig azt állítottam, hogy szerintem a fekete haj és kék szem a legszebb a fiúknál, de élőben sajnos nemigen találkoztam egy ilyen személlyel sem :c Viszont a számomra leggyönyörűbb ,,összeállítás" a nagyon sötétbarna haj borzasztó sötétbarna szemekkel :) A kreol bőr nem hátrány :3 (Viszont nézek animét, és ott feltétel nélkül ,,beleszeretek" a fekete hajú srácokba, kedvencem Haruka Nanase mellékesen xD) Nagyon szép tud lenni a vörös haj-zöld szem kombó, a barna haj-világoskék szem...de számomra mindegyik párosítás lehet vonzó. De ahogy fentebb leírtam, a leggyönyörűbb szemszínnek az éppen a pupillától elkülönülő sötétbarna szemet tartom. <3 Sajnos én csak a csodálója vagyok mindezeknek, aranyszőke hajam és kökénykék szemeim vannak, melyek a pupillához közeledve világosodnak. Ez van T.T :D majdnem 15/L (majdnem-ot az életkorra értettem :3)
19/19 anonim válasza:
Fekete haj és sötétbarna szem a kedvencem. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!