Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az az ember, akit nem...

Milyen az az ember, akit nem érdeklik az ünnepek (pl. : Karácsony, Húsvét, Pünkösd, Valentin)? Es ezeken az ünnepeken is inkább dolgozik/na és le**arja az egész ünnepi hagyományokat, ceremóniákat (vallási és személyes okok miatt).

Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Karácsony mára álszentek ünnepe. "Szeretet" napján jó pofiznak család tagok, ünnep után egy évig gyűlölik egymást.Meg irigykedés de jó x-nek meg y-nek ilyen drága karácsonyi ajándékot kapott. Én meg olcsó kacatot kaptam karácsonyra panaszkodás.

Valentin nap mára arról szól. Nők dicsekednek egymásnak milyen drága ajándékot kapott párjától.Meg irigykedés de jó x-nek meg y-nek ilyen drága ajándékot kapott valentin napra. Én meg olcsó kacatot kaptam valentin napra panaszkodás.

Húsvét ódivatú.

Mai világban ünnepek képmutatás irigykedésről szól.

2017. febr. 11. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
20%

"Szeretet" napján jó pofiznak család tagok, ünnep után egy évig gyűlölik egymást"

Azért mert ti gyűlölitek egymást, a legtöbb helyen nem ez a jellemző... Szóval ne beszélj többesszámban.

2017. febr. 11. 19:04
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a Valentin nap nem ünnep, csak egy idióta kreálmány, hogy minél többet költs... Soha nem is tartottam, sem én sem a párom.

A Karácson, Húsvét stb meg inkább keresztény ünnep, náluk van igazi jelentése. Én szeretem ezeket az ünnepeket, de leginkább azért mert kicsit kizökkent a hétköznapokból, készülsz rá, tök jó érzés. Párommal sütünk, főzünk, kidíszítjük a lakást, vendégségbe megyünk, mások jönnek hozzánk. Húsvétkor is van csomó program, süthetek répatortát :D Én szeretem ezeket. Ha valaki nem tart semmilyen ünnepet, annak szerintem egyhangú az élete. 26/N

2017. febr. 12. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Most végignéztem az első oldalon, és nagyon mellbe vágott, hogy az emberek ennyire, már-már nevetségesen buták.
2017. febr. 12. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki a buta s miért?
2017. febr. 13. 10:09
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
Már ne haragudjatok, de az ötödik válaszoló marhaságán teljesen kiégtem... Meg azon a 60%-on, aki ezzel egyetért.
2017. febr. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!