Milyen az az ember, akit nem érdeklik az ünnepek (pl. : Karácsony, Húsvét, Pünkösd, Valentin)? Es ezeken az ünnepeken is inkább dolgozik/na és le**arja az egész ünnepi hagyományokat, ceremóniákat (vallási és személyes okok miatt).
Karácsony mára álszentek ünnepe. "Szeretet" napján jó pofiznak család tagok, ünnep után egy évig gyűlölik egymást.Meg irigykedés de jó x-nek meg y-nek ilyen drága karácsonyi ajándékot kapott. Én meg olcsó kacatot kaptam karácsonyra panaszkodás.
Valentin nap mára arról szól. Nők dicsekednek egymásnak milyen drága ajándékot kapott párjától.Meg irigykedés de jó x-nek meg y-nek ilyen drága ajándékot kapott valentin napra. Én meg olcsó kacatot kaptam valentin napra panaszkodás.
Húsvét ódivatú.
Mai világban ünnepek képmutatás irigykedésről szól.
"Szeretet" napján jó pofiznak család tagok, ünnep után egy évig gyűlölik egymást"
Azért mert ti gyűlölitek egymást, a legtöbb helyen nem ez a jellemző... Szóval ne beszélj többesszámban.
Szerintem a Valentin nap nem ünnep, csak egy idióta kreálmány, hogy minél többet költs... Soha nem is tartottam, sem én sem a párom.
A Karácson, Húsvét stb meg inkább keresztény ünnep, náluk van igazi jelentése. Én szeretem ezeket az ünnepeket, de leginkább azért mert kicsit kizökkent a hétköznapokból, készülsz rá, tök jó érzés. Párommal sütünk, főzünk, kidíszítjük a lakást, vendégségbe megyünk, mások jönnek hozzánk. Húsvétkor is van csomó program, süthetek répatortát :D Én szeretem ezeket. Ha valaki nem tart semmilyen ünnepet, annak szerintem egyhangú az élete. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!