Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkóság vagy helyes dolog ha...

Bunkóság vagy helyes dolog ha a főnök nem köszön vissza és én emeltebb hangon jelzem : köszöntem? Azért mert főnök valaki legyen benne annyi hogy visszaköszön nem?

Figyelt kérdés

A főnök akkora tajparaszt hogy végigvonul reggel a folyosón a kollegák sorba köszönek neki jó reggelt ő meg egy lesajnáló pillantást vet rájuk és orrát a magasba tartva továbbvonul. Mint valami földesúr a csicska jobbágyok közt.

Én meg ezt nem nyeltem le az első pár alkalom után amikor nem köszönt vissza emelt hangon hogy mindenki hallja utánaszóltam: KÖSZÖNTEM FŐNÖK ÚR! Lehet nem hallotta: jó reggelt! Többen voltak a folyosón mindenki felkapta a fejét.

A hatás nem az volt azt hittem olyan vörös lett mint a pávián segge és elkezdett hápogni higy jaj elkalandozott nem is figyelt. Azóta se köszön ugyan vissza ugyan senkinek de ha engem meglát elindul a másik irányba.

Érdekes nem? Mibe kerülne a tajparasztjának azt mondani jó reggelt?

Én meg nem nyelem le nem a jobbágyai vagyunk hanem az alkalmazottai. Mondjuk részemről az is csak addig míg nem találok mást. 1 hónapja vagyok itt, nem tervezek még 1-et itt lenni ha minden jól megy.

2017. febr. 10. 18:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Látom nem jött át a lényeg, mindegy, élj így ha neked ez örömet okoz, egyszer te is máshogy fogod látni.
2017. febr. 11. 19:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Először is ha lereagálod ugyanolyan bunkó vagy, mint Ő.

Másodszor miért foglalkozol ilyennel??? Ahol dolgozom simán elmegy a többség köszönés nélkül. Volt rá példa, hogy berontott a főnököm ajtóstul. Mielőtt válaszoltam köszöntem: Jó reggelt ! Kis szünet és folytattam: Akkor a kérdéseidre válaszolok......nem esett le neki, de ezzel magáról állította ki a szegénységi bizonyítványát és mennyire nem művelt.

2018. febr. 20. 19:44
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát, a kérdésed nem volt vegulis kérdés, mert nem hagytad magad eltéríteni attol, hogy helyesen cselekedtel.

A többiekkel ellentétben szerintem igazad van, ilyet nagyon kevesen vállalnak föl - pláne, akiknek nincs hova menniük, ha kirúgják oket.

Kicsit meg azzal a valaszadoval tudok azonosulni, aki szerint a koszonessel megtetted a dolgot, az meg az o szegénységi bizonyítványa, ha nem köszön vissza.

Nekem kollegám volt (jóval fiatalabb es jóval később is került oda), aki soha nem köszönt vissza. Nos, egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért, amitől roppant zavarba jött es állította, hogy o mindig mindenkinek köszön. Mikor legkozelebb megint elmulasztotta, akkor gyorsan észbekapott, visszalépett es köszönt.

De akadt olyan, aki a rossz hallasara hivatkozott (ami meglepő módon helyre jött ahogy talalkoztunk), másnak meg oda álltam az orra elé, es mint egy gép addig köszöntem, míg vissza nem köszönt.

Mi van veled azóta amúgy? :-)

2018. márc. 13. 08:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Mármint helyre jött a hallása, miután szóvá tettem, hogy nem köszön vissza.
2018. márc. 13. 08:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mindenhol csicska jobbágy leszel vagy munkanélküli.Csak guberálj majd ki valamelyik kukából egy tükröt. :)
2018. máj. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!