Csak nekem tűnt fel mennyi bunkó ember van itt?
Sajnos, én is gyakran tapasztaltam ezt a jelenséget, illetve feltűnt, hogy sokszor egy adott kérdésnél semmibe veszik a kérdezőt, és rosszindulatúan "összefogva" mindenki ellene beszél.
Az elnyomottak igazsága magasabb rendű tényező a tapló, bunkó erősködésnél.
Azért nem ártana, ha a kérdéseket is meggvizsgálnád.
Mert érvényes az a mondás: Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten.
11:11 és 12
Az első válaszoló vagyok.
A velem megtörtént eseteknél egyértelműen a válaszadók "megnyilvánulási szintje" volt feltűnően alacsonyabb.
Azért a válaszokon érdemes elgondolkozni, több szempontból is!
Részben, mivel a válaszoló anonim, feltételezhető, hogy a szintjének megfelelő, de őszinte választ ad, amit a való életben esetleg udvariasságból, vagy egyéb szempontok miatt, nem kapnál meg.
Másrészről viszont, a regisztráció nincs IQ és EQ szinthez kötve, tehát aki kérdést tesz fel, annak el kell fogadnia, hogy vannak nívótlan válaszok, nívótlan válaszolóktól.
Nem kell ezt nagyon túllihegni, pontosan lehet következtetni a megnyilvánulásokból a válaszadó szellemi szintjére, kár vitába bocsátkozni, tovább kell lépni és kész.
Akkor tud valami bunkó teret kapni, ha valaki felveszi a kesztyűt és partnerré válik a neki a vitában, mert akkor ki tud bontakozni.
Az ilyeneket ignorálni kell, akkor eltűnnek a süllyesztőben!
En szeretem meggyotorni az emberek lelket es terdig gazolni a konnyeikben. Szorakoztato, mint masnak a foci vagy a zsebhoki.
Velemenyem szerint, nem kell a hulyekkel finoman banni mert abbol nem ertenek.
Bar gyakoribb eset, hogy szimplan egy ellenvelemenyre is hevesen reagal a kerdezo. Egyesek szimplan nehezen tudjak megemeszteni, hogy nincs annyi eszuk mint amennyit gondolnak.
"Azért a válaszokon érdemes elgondolkozni, több szempontból is!
Részben, mivel a válaszoló anonim, feltételezhető, hogy a szintjének megfelelő, de őszinte választ ad, amit a való életben esetleg udvariasságból, vagy egyéb szempontok miatt, nem kapnál meg."
8-as,erről szól a gyakori!
9-est kik pontozták le???? a kérdező haverjai? :)
pedig ott is sok igazság van....
gyerekek ez itt egy mónika show-t pótló virtuális cirkusz mély tartalmakkal...
és ez jó így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!