Záródolgozatom témája a harmonikus család, de ötletem sincs, hogy hogyan kezdjek bele, tudnátok adni pár ötletet?
Figyelt kérdés
Nagyjából eltudom képzelni, hogy hogy is építeném fel, de egyenlőre egy nagy káosz az egész, de szerencsére van még időm rá.2017. febr. 6. 20:34
1/4 anonim válasza:
Mondjuk a szakirodalom elég sok ötletet kínál!
3/4 anonim válasza:
Írd le az eddigi elképzeléseidet, úgy könnyebben tudunk segíteni. Mi az, amit biztosan bele szeretnél rakni?
Amúgy érdemes lehet talán a család definíciójával kezdeni, mit értünk család alatt (szakirodalomra hivatkozva), onnan továbbvezetni a harmonikus-diszfunkciós családokra, mik azok a tényezők amik ezt befolyásolják... és én hoznék példákat, esettanulmányokat, kifejtve, elemezve, különböző családtípusokból.
4/4 A kérdező kommentje:
elég gyermek cipőben járok még ebben a témában. Nem igazán tudom, hogy hogyan is kellene kinéznie.. 20-30 oldalt kell írnom, neten rengeteg oldal ír a családról ( :) ) ha összefüggést látnak a interneten találtak és a záródolgozatban lévő anyag között akkor mit tesznek?
Egyébként köszönöm a tippeket :)
2017. febr. 6. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!