Nem megyek pár napig dolgozni mert a csajokkal wellnessezünk majd a munkahelyen beteget jelentek-ez így kinn a facebookon? Full publikusan?
Erre varrjatok gombot! Kolleganő facebookon kiteszi full publikusan minden ismerős által láthatón az alábbi szöveget (párbeszéd része): nem megyek pár napig dolgozni. barátnőimmel kifogtunk egy jó wellness ajánlatot ilyenkor olcsó…. leugrunk pár napra Hévízre…. majd a munkahelyen azt mondom beteg vagyok. Nem tudom majd influenza vagy valami ilyet. Kérdés: és mit szólnak ehhez benn?
Mindegy leszarom a h***e főnököt.
Ez így ahogy le van itt írva kinn van a facebookon.
Na erre varrjon valaki gombot.
Nem tartom magam gonosznak , de már csináltam az egészről egy print screent dátummal és itt a kezem az egéren hogy a főnök email címére átpasszolom komment nélkül.
HAHHAHAHHAHHAHAHAHHHHHAHHAHHAHA!
Főnök lájkolta a csaj bejegyzését a facebookon!!!
És üzenetke: majd keress fel ha megjöttél.
Ennyi.
HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHA
Kit érdekel?
Nem tudhatod, hogy miért keresteti fel magát.
Te pedig ugyanúgy egy szánalmas, élettelen gyökér vagy.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
"Nem tudhatod,"
De tudhatom.
Mert a beosztását törölték, feladatait szétosztották.
Szoppancs.
Gratulálok! Teljes az életed? Egy kis pihi, aztán valaki másnak teszel keresztbe?
Egy szánalmas gyökér vagy. A te életed, na az szoppancs.
"Meg az enyém, amiért napok óta felugrik hogy írt valaki ehhez a kérdéshez.."
Aztán ki fog fegyvert a fejedhez hogy nézd?
Nem tetszik? Ne nézd. Ki kötelez rá.
" ilyet nem tehetnek meg, hogy nem fizetnek ki"
Hol élsz te. Aztán miért te lehetne? Tudod te hán yhely van ahol alap mpénz van a túlótra meg grátisz részedről és örülj hogy van helyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!