Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 10 skálán mennyire néz ki...

Egy 10 skálán mennyire néz ki jól Johnny Depp?

Figyelt kérdés

Nem túl érdekes kérdés ... oké bukjál egy zöld likeot. Ez tényleg fontos értelmes kérdés csak ki akarok deríteni valamit.

[link]

2017. febr. 5. 10:29
1 2
 11/18 anonim válasza:
10-ből 15.
2017. máj. 13. 12:15
 12/18 anonim ***** válasza:

pont hogy rohadt karakteres arca van

de ennek ellenére én nem feltétlen tartom vonzónak

2017. máj. 31. 21:43
 13/18 vivi63 válasza:
100%

10*

korához képest és alapjáraton is!

---------------------------------

- alacsony? 180 centi körül van , szerintem az nem számít alacsonynak !

- nőverő? istenem...te is az a tipikus ember vagy aki olvas valamit és egyből elhiszi , ott voltál ? láttad,hogy megverte Ambert ? .... szerintem se

egyébként ha kicsit utána olvastál volna a bíró is Johnny Depp ártatlansága mellett döntött.

--------------------------------------------------

ízlések és pofonok , szerintem nagyszerű színész , és egyéniség ! és iszonyatosan jóképű is !

2017. jún. 10. 00:42
 14/18 anonim válasza:
Dehogy nőverő! Aki így képes szeretni a gyerekeit, jóban van a volt feleségeivel (Nem Amber Heard, ő egy hülye ri*anc) és elmegy a gyerekkórházakba Jack Sparrow-nak öltözve az nem ver meg senkit! Amúgy azon is el lehet gondolkozni, hogy ha megtörtént VOLNA annak Amber lett volna az oka. Amúgy meg ha olvasnád a híreket azt is láttad volna, hogy a volt feleségei nyilatkoztak és Johnny ártatlannyilatkotettek bizonyságot!
2017. júl. 5. 20:15
 15/18 anonim válasza:
*ártatlanságáról
2017. júl. 5. 20:16
 16/18 anonim válasza:
10+ és vita lezárva !
2017. szept. 15. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Kinézet:100000!!!!!!!!

Tehetség:100000!!!!!!!

Jó ember.Azt tisztázzuk le,hogy nem nőverő,mert ez egy baromság amit egy barom kitalált.Az viszont igaz,hogy mindenhova magával cipeli Sparrow jelmezét,hogy kórházakban gyerekeket vidítson fel,imádja a gyerekeit és nagyon egyedi személyiség.

2017. okt. 19. 22:43
 18/18 anonim ***** válasza:
4
2022. szept. 15. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!