Szerintetek anyukám nem viszi túlzásba azt hogy 14 (f) évesen sem akar telefont venni? Még azt sem engedi h magamnak vegyek. Egy gombos kütyüvel meg mit csináljak? Kiröhög az egész iskola. Tanácsokat érveket pls.
Hát de nekem már szükségem volt rá.
U.i.:Am én pilóta szeretnék lenni ugyhogy ez az ár egyáltalán nem sok a pilótaképzéshez képest.
Talán épp ezért nem kéne a legdrágább telefonok közül válogatni. :D
Klassz, hogy 14 évesen így kitaláltad, csak a megvalósítással ne legyen gond! Sok sikert, és lehetőleg fogd vissza az igényeidet.
Én 14 évesen örültem a buta nokiámnak nem hogy okostelónak 18 évesen vettem első okostelomat és most 22 évesen is azt használom egy samsung galaxy note2 40 ezerért vettem használtan
130 ezer?? jó hahvonta annyot meg marad a fizetésből az adók meg minden vacak levonása után
Első telonak GSM-be vegyél egy használt telot 10-15 ezerből azt annyi ha annyira okostelót akarsz mert te is "menő" akarsz lenni az álltalánosban
Miért akar minden álltalános iskolás okostelót ?? Nem játszásra való plusz még ennyi időssen használni se tudja rendsen nem hogy vigyázni rá hogy ne törje 2 hét alatt sz.rrá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!