Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak rám jellemző ez?

Csak rám jellemző ez?

Figyelt kérdés

Ha valaki sokat iszik,tobbnyire onnan tudja ő és a környezete,hogy elég amikor már hányingere van,hany,szedul,nem bír menni.. stb

És ilyenkor tudják,hogy elég volt a piabol.

De miért van az,hogy én barmennyit iszok,nem hanyok,rudok rendesen járni,nem szedulok azthiszik józan vagyok.Mert úgy is nézek ki..csakhogy egy ponton atkapcsol az agyam..Megsem tudom magyarázni de utána már nem vagyok ugyanaz az ember.Fura dolgokat teszek és a végén csak osszeesek 3xvitt el mentő.Azota nem iszok,az első két alkalommal azthittem egyedi eset de nem.. mostmár így hát rám az alkohol.

Iszok iszok,mindenki azthiszi minden oké és utána elveszítem az eszméletem és ennyi.

A sok alkohol az oka na de hogyan tudjam h mikor elég ha nincsenek figyelmeztető jelei?Ha nem érzem magam rosszul?

2017. febr. 4. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Mértékkel kell inni
2017. febr. 4. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem úgy kéne hozzáállni, hogy addig igyunk amíg nem esünk össze és nem okádunk tőle...

Attól, hogy nem érzed magad rosszul, még nem kell a 3 feles meg sör mellé beverni +2 viszkikólát. Tudd tartani a mértéket.

Amikor még jól érzed magad, akkor kell azt mondani, hogy na elég a piából.

2017. febr. 4. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem öcsém ilyen.... ő sem tudja ,hol a határ.....legutóbb már alig ismert meg,annyit ivott.

szerintem sörön kívül ne igyál semmit,ha csak nem akarsz f...-okat csinálni.

2017. febr. 5. 07:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van.Igazabol nekem az,hogy sokat iszok nem azt jelenti,hogy 1sor 3feles es 2whisky cola.

Hanem kb azt,hogy 15feles 8whisky cola 1-2absint stb

2017. febr. 5. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Én akkor tudom, hogy ne igyak többet, ha már kisérő nélkül húzom le a töményeket.

Minél többet iszom, annál könnyebben megy. Az elején még kísérő meg fintorgás, aztán már csak úgy simán lecsúszik, aztán filmszakadás.

2017. febr. 6. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van,errol talán én is megtudom majd jegyezni
2017. febr. 7. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!