Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek vannak pszichopata...

Szerintetek vannak pszichopata hajlamaim?

Figyelt kérdés

Bohóckodtunk a barátnőmmel, mindketten 24 évesek vagyunk és elkezdtem csikizni, de nem bírtam abbahagyni.

Mármint amikor csikiztem és elkezdett visítani, hogy elég, meg hogy bepisil, akkor olyan fajta gondolat meg érzés fogott el, hogy nem szabadna folytatni, de nem bírom abbahagyni, muszáj csak még egy kicsit... Aztán eljött a pont amikor már tudtam, hogy le kéne állnom, mert már kezdem túllépni a határt. De izgatott lettem és az izgatottság folytattatta velem, éreztem, hogy nagyon elkeseredek, ha abbahagyom.

Most pedig meg vagyok ijedve azoktól, amiket éreztem, gondoltam akkor.

Lehet, hogy pszichopata hajlamaim vannak és ezért lettem izgatott attól, hogy a barátnőm magatehetetlenül vonaglik és nevet a földön pedig pisilnie kell és csak tőlem függ, hogy mikor állhat fel onnan?

2017. febr. 4. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nincsenek. Viszont szellemileg minden rendben veled? Tízévesen nőttünk ki a csikizésből...
2017. febr. 4. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
De könnyen használják mindenre a pszichopata szót! Nem, nincsenek. De nagyon gyerekes vagy.
2017. febr. 4. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem vannak.
2017. febr. 4. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem, inkább csak gyerekes és hüly3 vagy.

[link]

2017. febr. 4. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
szerintem nem pszichopata, de valami más, ami nem jó. keress orvost, mielőtt valakit tönkreteszel.
2017. febr. 4. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Beteg vagy. Szeretsz másoknak rosszat okozni. Szereted végignézni ahogy "szenved"..ez tesz boldoggá. Ajánlani tudom a sárgaházat ahova szarral rajzolhatsz a falra :D
2017. febr. 4. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetést, mindenesetre elgondolkodtató, hogy érezted a határt, mégis erősebb volt a saját örömszerzésre való törekvés, mint a másik szenvedésének a megszüntetése (amelynek forrása kizárólag te voltál).
2017. febr. 4. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
sima szadista.
2017. febr. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!