Van egy 150 kilós 17 éves barátnőm, szekáljam?
De, társaságban lévő embernek is simán beszólnak.
Nem tudom, miért mindenki a mozgásra van ráállva, amikor ha utánanézel a dolognak, az étrend sokkal fontosabb. Bár inkább egy orvosi vizsgálattal kezdeném, 150 kiló akkor is sok, ha nagyon magas lány.
Aki a környezetemben sokat fogyott, az mind mozgás nélkül kezdte, majd mikor könnyebb lett, akkor kezdett el valamit. Ez már extrém túlsúly, és egy átlagos táncikáláson nem számítanak rá. Egyszerűen vannak olyan mozdulatok, amik kövéren nem mennek, vagy megerőltetőek.
Én vettem annak idején egy szobabicajt, reggel az volt az első, hogy letekertem 50 percet. Hozzá kell szokni folyamatosan. Alapból a mozgás tényéhez. És otthon is kiválóan lehet mozogni, ellenkező esetben hívnom kell a Fókuszt, hogy csodaember vagyok.
Igen, bunkóság lenne.... meg felesleges is. Nekem is van ilyen lány ismerősöm. Kb 165cm magas, 130-150kg. Vannak olyan képei, amiken a pasijával ölelkezik, de a pasi nem éri át a derekát...
Cukorbeteg, mindenféle egészségügyi gondjai vannak.
Tudja magáról, hogy dagi de nem tesz ellene. Sőt, jól érzi így magát.
Szerinte a pasiknak is jobban bejönnek a "húsosabb lányok".
Szerintem inkább hagyd békén. Az ő teste, az ő dolga.
Ha neki így jó, akkor ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!