Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy 150 kilós 17 éves...

Van egy 150 kilós 17 éves barátnőm, szekáljam?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódok érte, hamar meg fog halni és nem is érzi jól magát, ráadásul állandóan izzad és büdös is, meg rossz ránézni meg mellé ülni. Bunkóság lenne, ha néha néha célozgatnék, hogy fogyjon már le? nagyon lusta, felad minden diétát egy nap múlva, napi 100 métert ha sétál, mert viszik hozzák mindenhova. egyébként nagyon kedves,csak hát.. meg rendes párkapcsolata sem lehet, mert az olyan fiú, akinek ez tetszik, az nem normális. na mit csináljak?

2017. febr. 2. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

De, társaságban lévő embernek is simán beszólnak.

Nem tudom, miért mindenki a mozgásra van ráállva, amikor ha utánanézel a dolognak, az étrend sokkal fontosabb. Bár inkább egy orvosi vizsgálattal kezdeném, 150 kiló akkor is sok, ha nagyon magas lány.

Aki a környezetemben sokat fogyott, az mind mozgás nélkül kezdte, majd mikor könnyebb lett, akkor kezdett el valamit. Ez már extrém túlsúly, és egy átlagos táncikáláson nem számítanak rá. Egyszerűen vannak olyan mozdulatok, amik kövéren nem mennek, vagy megerőltetőek.

Én vettem annak idején egy szobabicajt, reggel az volt az első, hogy letekertem 50 percet. Hozzá kell szokni folyamatosan. Alapból a mozgás tényéhez. És otthon is kiválóan lehet mozogni, ellenkező esetben hívnom kell a Fókuszt, hogy csodaember vagyok.

2017. febr. 3. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, bunkóság lenne.... meg felesleges is. Nekem is van ilyen lány ismerősöm. Kb 165cm magas, 130-150kg. Vannak olyan képei, amiken a pasijával ölelkezik, de a pasi nem éri át a derekát...

Cukorbeteg, mindenféle egészségügyi gondjai vannak.

Tudja magáról, hogy dagi de nem tesz ellene. Sőt, jól érzi így magát.

Szerinte a pasiknak is jobban bejönnek a "húsosabb lányok".

Szerintem inkább hagyd békén. Az ő teste, az ő dolga.

Ha neki így jó, akkor ne foglalkozz vele.

2017. febr. 3. 10:51
 13/13 ipurged válasza:
Keress másik barátnőt! !!
2017. febr. 5. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!