Most ezért le kellett tiltania facebookról? Nem értem ezt a gyereket
Talán zavarja, hogy atyáskodsz felette. Amit te kicsinek érzel, lehet, hogy őt az már nagyon zavarja. Végülis az ő fala, az ő véleménye. Azzal a plusz két évvel nem érvelnék, mert attól még lehet jobban érti a témát.
A letiltás túlzás, tanulópénz, máskor nem szólsz neki, max. privátban.
"Csak eddig nem hittem volna hogy léteznek ilyen emberek :("
Gyakorin politika kategóriában szinte csak ilyen emberek léteznek.
"9-es! Olyan alapon hogy barátom volt akkor még és úgy éreztem hogy ez a MINIMUM EGY BARÁTTÓL AMI ELVÁRHATÓ hogy figyelmeztetem rossz úton jár!"
De ha csak figyelmeztetni akartad akkor miért nem privátba szóltál neki? :D
16-os!
Na igen privátban meg élőben is rengeteget beszéltem vele erről próbáltam meggyőzni a véleményemről. De végül nem sikerült és mikor ezt kiírta írtam neki hogy ne politizáljon!
Nekem az a gyanúm, hogy sokkal jobban érti nálad a politikát, megha 2 évvel fiatalabb is nálad. :D
Ha vele is ilyen lekezelo vagy, mintha 20 év korkulonbseg lenne köztetek, nem csoda, ha letiltott.
A helyében én is letiltottalak volna.
"Az miért baj ha kicsit atyáskodok felette?"
Ha ezt nem erted akkor komoly problema van.
Ha jol ertem, te mar evek ota probalod a sajat velemenyed raeroltetni, gondolom folyamatosan ereztetted vele hogy o a fiatalabb tehat o nem is erthet hozza. Mivel ragaszkodott a sajat velemenyehez, ezert beszoltal neki hogy akkor inkabb ne politizaljon (ha ilyen hulye).
Na en mar kevesebbert is letiltottalak volna a pichaba. Plane ha valami nagyhangu fideszdroid vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!