Milyenek az arcvonásaim? Szláv, vagy inkább német eredetről árulkodnak? (bal oldali fotó)
Figyelt kérdés
Eredeti hajszín:világosbarna, szemszín:kék, bőr:igen világos2017. jan. 31. 12:15
21/33 anonim válasza:
Nem tudok pontos választ adni a kérdésedre, de tuti vannak közös felmenőink valahonnan a régmúltból, mert sokban hasonlítanak a vonásaink. Nekem német és lengyel őseim is vannak, úgyhogy ki tudja, melyik a nyertes.
22/33 anonim válasza:
23/33 anonim válasza:
Kedves 18-as! És ilyen DNS tesztet mégis, hogy lehet csináltatni? Én is hallottam már ilyenről egy műsorban, de nem gondolnám, hogy ez a hétköznapi emberek számára elérhető napjainkban.
Kedves Kérdező!
Szerintem is olyan szlávos (amúgy tökre emlékeztetsz nagyimra fiatal korából :)
25/33 anonim válasza:
#23: Én a 23andMe-vel csináltattam, amikor még 130 dollárból megvolt szállítással. Azóta nagyon elpofátlanodtak. De ha köztes amerikai postaszolgáltatást használsz (pl. Shipito) akkor kijöhetsz 150-ből még ma is. És +5 dollárért az elemzést is meg tudod csinálni más oldalon, felesleges a 23andMe health szolgáltatásáért fizetni.
Ha érdekel, írj priviben nyugodtan.
26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! :D
2017. márc. 14. 11:14
29/33 A kérdező kommentje:
Remélem, így már működik! :)
2018. jan. 22. 12:28
30/33 anonim válasza:
szerintem nagyon magyaros vagy.
ránézésre nem gondolnálak se németnek, se szlávnak. svédnek pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!