Megnéztem a bolygó neve halált. Azt hittem régi szar film nem ijesztő, de most ne tudok aludni :S mit tegyek? 20f
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 17:02
12/14 anonim válasza:
nézd meg ezt is, jó film:
13/14 Clay Morrow válasza:
Fáraszd ki magad, ha lehet mentálisan, garantáltan fogsz aludni. Én 17 évesen néztem az Alien filmeket éjjel, sötétben a szobában és mindig tudtam aludni tőle. Szerintem fantasztikus filmek, nagyon jó hangulattal és atmoszférával, annyira lekötött, hogy már elfelejtettem félni. Ezt pedig nem felvágásképpen írtam, csak éreztetni szeretném, hogy azért a legdurvább film. A The Thing (1982)-et én sem merem megnézni, mi lenne egy olyan kaliberű filmnél? :)
14/14 anonim válasza:
Higgyétek el, a The Thing nem annyira kibírhatatlan. :-D Én tizenkét évesen láttam, ráadásul lány vagyok, és csak egy éjszaka kellett felkapcsolva lennie az éjjeli lámpámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!