126 iq az jónak számít? Mennyire számít az iq egyáltalán?
Nem hiszem, hogy releváns az, aminél egyszer ilyen, egyszer meg olyan jön ki. Menj el egy hivatalos tesztre.
Amúgy az emberek nem botránkoznának meg, ha nem tolnád az arcukba, csak akkor mondanád, ha rákérdeznek, vagy a beszélgetésből következik. Ha erre voltál kíváncsi, miért nem ezt kérdezted?
Senki se kényszerített senkit, hogy rákattintson erre, az kattinton rá csak, akiben valami gondolatot ébresztett ez a szöveg, és az válaszolt rá, aki ezt meg is akarta osztani. Nem én toltam senkinek az arcába, nem kényszerítettem senkit, hogy ezekre a sorokra reagáljon a több száz közül. Mindenkinek az van az arcába, amit választ, tudatosan vagy tudattalanul.
Azért nem ezt kérdeztem, mert szerintem így volt a legegyszerűbb módja kideríteni online, szerintem sokkal hitelesebb, mintha szó szerint rákérdeztem volna, és mindenki az idealista énjét próbálta volna idemázolni.
Hogy miért csináltam az kevésbé fontos szerintem, de a lényeg, hogy érdekelnek az emberek, és a magam módján gyűjtöm az információkat róluk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!