Mennyi a valós életkorotok és mennyinek érzitek magatokat bizonyos helyzetekben?
20 vagyok, 16-tól 20-ig akárhány évesnek néznek, ember függő. A személyimet van hogy elkérik még. :D
Lélekben idősebbnek érzem magam 20-nál. Már 14 éves korom óta foglalkoztat a spiritualitás stb.
Viselkedésileg viszont elég gyerekes vagyok, kb. olyan 15-16 éves.
20/N
Összetett kérdés. Általában nem érzem magam semennyinek (illetve kortalannak), ám testileg egy beteg, legyengült, nyolcvanéves öregasszonynak. A fizikumom átlagos, nem vagyok beteg, de gyakran fájnak az ízületeim.
Csak azért kérdezem, mert magam sem tudom.
Üzleti/hivatalos életben olyan 35-42 közöttinek érzem magam.
Magánéletben és életvitelben olyan 30 körülink.
Néha csókólommal köszönnek üzletekben, de sokszor letegeznek a 20-asok is.
Néha totál el vagyok veszve :)
Mondjuk én mindent később kezdtem, mint ahogy a nagykönyvben van megírva. Későn költöztem el otthonról, pár éve diplomáztam. Későn költöztem, mert szerettem otthon lakni. Nem korlátoztak, Anyu inkább amolyan barátnő volt (Most is).
Valós életkorom 49.
"(illetve kortalannak),"
Én is így érzek.
Amúgy nő vagyok.
40 felett is is csináltam olyan hülyeségeket, amitől másnak égnek áll a haja. Most már tudatosan kerülöm az ilyen helyzeteket, de ki tudja :)
Kettősség van bennem. Nagyon komoly is tudok lenni, de őrült is. Csak arra voltam kíváncsi, másnál is van-e ilyen, vagy én nem vagyok jól összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!