Miért baj az, ha én nem érzek semmit magyarország iránt és nem vagyok "hazafi"?
Sosem értettem azokat akik bármelyik ország iránt képesek bármilyen érzelmeket táplálni, vagy mondjuk egy ember iránt csak a származása miatt szimpátiát... De tényleg nem értem.
Mesélnétek nekem kicsit erről az érzésről és/vagy esetleges okairól!
29! Mi a párhuzam a helyesírási hibák, a bunkóság és a parasztok között?
Miből gondolod pl., hogy egy paraszt is elkövetné az általam elkövetett, s általad oly sérelmezett hibát? Nekem tisztelnem kéne a hazámat, mely teljesen véletlen a hazám és nem én választottam, hogy kiálljak a döntésem mellett, vagy valami?! De egy parasztot aki így tett és pl. arra, vagy bármely hivatásra büszke lehetne, mit magának választott és munkája van benne azért nézzünk le, s általánositsunk, hogy nem tud írni?
Egyébként meg 3 nyelven beszélek, a helyesírás egyikben sem az erősségem.
De valóban azért írtam kisbetűvel, mert nem hittem hogy ezzel valakinek árthatok, kellemetlenséget okozhatok. Most sem értem, hogy miért okozhatnék... De azért bocs!
Egy ifjúsági regény alapján, ha valaki kisbetűvel ír valamit, akkor az gyűlölködő és provokátor? De a parasztozás nem provokáció?
Még mindig várom a választ: Normális ember mit csinál, ha valamit kisbetűvel írnak előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!