Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jövök be az idősebb...

Miért jövök be az idősebb férfiaknak?

Figyelt kérdés

Már legalább 15 éves korom óta szembesülök rendszeresen azzal, hogy a középkorú pasiknak tetszem.

Mindig jól kijöttem az idősebbekkel de ezt egy ismeretlen férfi nem tudja és oké hogy max szex lehetőségét látják, de a többi barátnőmnél ezt a problémát mégsem tapasztaltam.

2017. jan. 17. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ergo AZ ÖSSZES idősebb férfi közölte vele, hogy szexuális vágyat érez iránta? "

Ugye írtam, hogy akikről szó van a kérdésben, akiknek "bejön". Nem a világ összes idősebb férfija.

Normális emberrel nem kell közölni, hogy szexelni akarnak vele, komoly kapcsolatot, vagy magas ívből szarnak rá, ugyanis akinek van egy minimális esze, az rájön.

Nem akarlak hülyíteni, azzal már elkéstem.

2017. jan. 17. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, bár nem zavar. Inkább élvezem. Ha pedig valamelyikük messzebb merészkedne, egyszerűen leállítom. Azért van annyi magamhoz való eszem, hogy ne kezdjek ki egy nálam 20+ évvel idősebbel. Sokan azt hozzák fel, hogy komolyabb vagyok az átlagnál, ugyanakkor van bennem gyermeki kedvesség, nőiesség, lazaság. Hát, mondom, oké, de szerintem ez minden jól nevelt lányban megvan.
2017. jan. 18. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2017. jan. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!