Mit gondoltok a művészekről? (Költők, írók, zenészek, színészek stb. )
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon tág így a kérdés, de direkt nem részletezem, miért kérdezem, nem akarom befolyásolni a válaszokat.2017. jan. 15. 20:20
2/7 anonim válasza:
A nap végén ez is csak egy munka.
3/7 anonim válasza:
Változó. Mondjuk úgy, hogy művészfüggő.
Egy művészt, aki tesz a dolgokért, teljesít, épít, azt tartalmas művésznek tekintem. Aki sír, hogy senki sem értékeli, miközben egy senkit sem érdeklő átlagos valamit nyújt, azt nem tudom sajnálni és én sem tartom sokra.
4/7 anonim válasza:
Azt gondolom nincs olyan hogy "a művészek".
5/7 anonim válasza:
Egy színészt meg egy írót ne említsünk már egy lapon!
A színészet semmi a szememben...
Zenészek képzik magukat évekig...
Az írók és a jó kőltők igazán csodálatra méltók. (!)
6/7 anonim válasza:
Így összességében semmit, azokról gondolok valamit, akiket személyesen ismerek:D Azt meg nincs értelme leírni. Én is aktívan tevékenykedek a képzőművészetben, lehet ezért is gondolom úgy, hogy egy embert ez nem határoz meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
5-ös, miért gondolod ezt a színészekről?
2017. jan. 16. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!