Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnak ilyenkor a lányok?

Mit gondolnak ilyenkor a lányok?

Figyelt kérdés

Ráírtam egy ismeretlen lányra facebookon, a legelején nem nagyon akart beszélgetni/eléggé távolságtartó volt (konkrétan nem írt vissza semmire), de végül csak sikerült elindítani a beszélgetést és mesélt magáról pár dolgot, ő is kérdezett rólam. Tökre megörültem, de másnap ugyanez történt..

Tehát ráírok, nem válaszol, eztán pár óránként írok neki és előbb-utóbb reagál és elkezdünk értelmesen csevegni.

És utána meg sem említi, hogy miért nem válaszolt eddig. Ha rákérdezek, akkor megint nem ír vissza.

Nem vagyok túl nyomulós, ez alapján annak tűnhetek, de nem percenként írok neki, tehát tényleg alaptalan a viselkedése.

16/F vagyok, ő 15/L.

2017. jan. 15. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdekled. Én sosem írok vissza vad idegeneknek, megkérdezem honnan ismerjük egymást, ha azt mondja sehonnan, és még utána is beszélgetni akar, akkor letiltom.:/

És ő nyílván túl nyomulósnak tart. Ha már kettőnél több alkalommal nem írt vissza, akkor minek írogatsz neki óránkét?

2017. jan. 15. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:
97%

Én fiúként mondom, hogy én sem írnék vissza egy vadidegennek. Nem tudja, mit akarsz tőle, miért akarsz vele beszélgetni, még azt is gondolhatja, hogy kamuprofil vagy, és a valóságban mondjuk nem 16 hanem 36 éves vagy. Sajnos vannak tényleg ilyenek.

Egyébként igen, ez nyomulás, hogy idegenként pár óránként írogatsz neki, meg még meg is kérdezed, hogy miért nem ír vissza, én le is tiltottalak volna már a helyében.

Gondolom téged is zavarna, ha egy idegen akarna veled beszélgetni, ismerkedni, és folyamatosan írogat neked. Szerintem is egy csomószor azért nem válaszol, mert azt reméli, hogy így békén hagyod, hiába pontozol le. Aztán beszélget veled, hogy lenyugodj végre, és békén hagyd.

2017. jan. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!